De cât timp încearcă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să ascundă divorțul iminent. Cum s-a ajuns la această ruptură

De mai mulți ani circulă informații potrivit cărora relația dintre cântăreața Alina Sorescu și croitorul Alexandru Ciucu scârțâie, iar divorțul este iminent. Confirmarea rupturii a venit la începutul anului 2022, când artista a anunțat în social media sfârșitul mariajului. 

06 mai 2022, 11:04
De cât timp încearcă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să ascundă divorțul iminent. Cum s-a ajuns la această ruptură
Creatorul de modă nu mai poartă verigheta pe deget

Iubirea dintre cântăreață și designer s-a produs, de fapt, în 2017, de când a venit pe lume mezina familiei. O persoană apropiată de Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect în presa mondenă.

Cântăreața și designerul vestimentar încercau să simuleze că relația funcționează cum trebuie, de dragul copiilor. Acum, Alina Sorescu s-a mutat din casa în care a locuit alături de Ciucu, iar blonda ar avea deja un nou bărbat în viața sa.

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mică (n.r. Ana Raisa). De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor.

Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă.

Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva.

Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, ne-au dezvăluit surse din anturajul vedetelor, potrvit PlayTech.

 

De ce divorțează Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

 

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-ar fi produs din cauza infidelității cunoscutului desginer.

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a declarat o sursă apropiată a celor doi pentru Fanatik.ro.

12 ani de căsnicie au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.