Alina Sorescu s-a temut de divorţ: „Îmi scriu şi bărbaţi, da”. Noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu

În ultimul an viața Alinei Sorescu nu a fost una prea ușoară. După o relație de 12 ani cu Alexandru Ciucu, vedeta a decis că este momentul despărțirii, așa că a inițiat procesul de divorț. Ruperea mariajului și plecarea de lângă tatăl fiicelor sale a fost un proces lung, de care vedeta s-a temut.

29 ian. 2024, 09:39
Alina Sorescu s-a temut de divorţ: „Îmi scriu şi bărbaţi, da”. Noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat anul trecut că pun punct căsniciei lor care dura de 12 ani. Cei doi au împreună 2 fete, care își împart timpul cu cei doi părinti. Artista a făcut o serie de dezvăluiri neștiute din viața sa, legate în special de perioada delicată pe care o traversează, aceea a divorțului de tatăl fiicelor ei, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu încă trece printr-o situație delicată

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă.

Alina Sorescu şi-a dezvăluit secretele. La ce recurge înainte de viitoarea relaţie, după divorţul de Alex Ciucu
În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău.”, a spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii ”Play It”, potrivit Wowbiz.

Artista a mai spus că este mai greu să treci peste divorț atunci când ești persoană publică pentru că toată lumea își poate da cu părerea. Ea a fost surprinsă de fanii care au susținut-o și care i-au fost alături în această situație dificilă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”

„Mă gândeam cum va fi, cum o să duc toată presiunea asta, pentru că un divorț nu e un eveniment pe care o persoană publică îl trăiește doar la ea acasă și atât, prin prisma meserie este expus și e mai greu de dus, dar am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc, încât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor ce îmi scriau. Mi-a dat putere, mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, că mă încurajează și că merg în direcția bună”, a mai spus Alina.

Alexandru Ciucu nu mai vrea să audă de căsătorie

Artista a mai spus că nu se va împăca niciodată cu fostul soț, Alexandru Ciucu, dar că încearcă să aibă o relație civilizată pentru cele două fetițe. Nici el nu mai vrea să audă de căsătorie.

„În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a primit flori de la Alexandru Ciucu, soțul de care e în plin divorț, când s-au întâlnit la petrecerea aniversară a fiicei lor Carolina, la începutul acestui an. Artista nu a fost impresionată de gest, pentru Click a spus că totul a fost o mișcare „de imagine”.