Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor fi din nou împreună de dragul copiilor. Cei doi își calcă pe orgoliu și vor sărbători ziua de naștere a fiicei lor, Carolina, împreună.

12 ian. 2024, 11:09
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”

Alexandru Ciucu va merge în casa artistei ca să participe la petrecerea copilei.  Alina Sorescu și fostul său partener se judecă în instanță de doi ani pentru programul celor două fete.

Alina Sorescu a vorbit recent despre copilele sale cu mare mândrie, a dezvăluit că sunt amândouă pasionate de muzică, iar ea le ajută să se pregătească pentru acest domeniu.

Citește și Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm ca lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! (…)

Au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Carolina face chiar mâine (n.r.-12 ianuarie) zece ani, iar Raisa are șapte spre opt. Merg cu mine la cursurile mele, la trupa mea, atunci când se poate, având în vedere situația asta delicată a noastră. Uită că, din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și cum aș putea, ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copil, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a povestit Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și Celia, anunț neașteptat pentru fani. Ce se întâmplă cu proiectele ei muzicale: „Am fost restricționată”

Alina Sorescu a mărturisit că ea și creatorul de modă au decis să renunțe la orgoliu și să participe amândoi la ziua Carolinei, care împlinește zece ani.

„Au trecut zece ani, mâine Carolina face această frumoasă vârstă și o să aibă parte de o petrecere în weekend. Ele sunt la mine, îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit, și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zilele de naștere evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a mai spus artista.