Alina Sorescu şi-a dezvăluit secretele. La ce recurge înainte de viitoarea relaţie, după divorţul de Alex Ciucu

Vedeta nu renunţă la "tocăniţa de cartofi de la mama", dar nu face excese. În plus, merge la pilates şi are grijă să bea în linişte cafeaua de dimineaţă.

26 ian. 2024, 16:54
Alina Sorescu şi-a dezvăluit secretele. La ce recurge înainte de viitoarea relaţie, după divorţul de Alex Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunțul, în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu: „Mi s-a îndeplinit visul, exact ce își doreau și fetițele!”

Alina Sorescu are reguli clare de la care nu se abate niciodată. „Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo”.  Primul lucru de care ține artista cont este să nu facă nici un fel de excese. E o regulă clară, peste care nu trece niciodată. „Nu fac excese, cred că acesta este secretul. Dacă ai această regulă în minte, poți pe termen lung să ai grijă de silueta ta. O dietă nu înseamnă un răspuns pe termen lung, e o chestiune limitată în timp, după care dacă nu ai niște reguli clare, pui imediat la loc kilogramele pe care le-ai dat jos.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”
Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru sport, cum obișnuiam înainte. Am avut în această perioadă un timp foarte aglomerat și nu am mai avut timp să ajung. Mie îmi place foarte mult pilatesul și mi-am propus ca în curând să revin la activitatea mea acolo.”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu, despre secretul frumuseții: „Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele”

Pe de altă parte însă, Alina are câteva plăceri la care spune că nu va renunța niciodată. Diminețile încep întotdeauna cu o cafea bună, care trebuie să fie savurată în liniște. În plus, Alina Sorescu spune că nimic nu se va compara vreodată cu mâncarea pe care o gătește mama sa. „Beau capuccino, să fie mai light. Nu aș putea să renunț la mâncarea copilăriei mele cu care încă mă răsfață mama, salata de vinete, tocănița de cartofi pe care rar mi-o mai face, nu e tocmai de dietă. Încerc să-mi mențin o dietă echilibrată, când am perioade aglomerate și plec foarte mult, pentru că eu am o meserie care mă ține mereu în acțiune. Sunt foarte mult în mașină și atunci am zile în care dacă sunt foarte aglomerată apelez la niște caserole”, a recunoscut artista.

Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. La vârsta de 11 ani, Alina Sorescu a lansat primul ei album și a devenit rapid celebră, atrăgând atenția colegilor de școală și a fanilor. Cu toate acestea, odată cu creșterea popularității, artista a experimentat un fan obsedat care a urmărit-o și a determinat-o să caute ajutorul poliției.

Citeşte şi: Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”

În timpul interviului, Alina Sorescu a împărtășit amintiri din perioada liceului. „Eram în clasa a VII-a, a VIII-a, când deja aveam primul videoclip pe Atomic. Şi atunci, colegii, în momentul în care au văzut că sunt acolo sus, în top, erau foarte mândri de mine, se purtau foarte frumos, chiar pot să spun că am fost o norocoasă. Da, eram populară, și și acum țin legătura cu colegi din școala generală. După care, când am venit la liceu, în clasa a IX-a, deja eram foarte cunoscută, acolo pot să spun că a fost cumva o provocare ca să arăt că, totuși, sunt și eu un copil ca toți ceilalți”, a dezvăluit artista în emisiunea EGO Life.

Citeşte şi: Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. „Fiecare a avut nevoie să se regăsească”

Vedeta și-a amintit cum a trecut prin clipe cumplite în trecut, din cauza unui fan. „În perioada aceea, era un om care mă urmărea, cu care am avut întâlniri la poliție. De multe ori, mă ajuta portarul de la liceu să ies. Era un om care, probabil, că nu era foarte bine psihic, dar chiar m-am confruntat cu niște situații care par așa…desprinse din filme”, a mai adăugat Alina Sorescu.