Alina Sorescu, schimbare de percepție după divorț: „Acum sunt mai atentă la primele semnale”

Alina Sorescu și-a deschis ochii după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista are planuri mari pentru anul 2023.

17 ian. 2023, 13:59
Alina Sorescu, schimbare de percepție după divorț: „Acum sunt mai atentă la primele semnale”
Alina Sorescu, declarații despre viața de după divorț

Invitată în emisiunea lui Teo Rrandafir, Alina Sorescu a vorbit despre viața ei după divorț. Acest episod nu a fost deloc unul ușor, din cauza procesului de strabilire al domiciliului fetițelor pe care le are împreună cu fostul soț, Alexandru Ciucu.

Artista a lăsat aceste lucruri în trecut și pășește în noul an cu forțe proaspete.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat Alina Sorescu, la Kanal D.

Citește și: Mara Bănică, trei zile în comă după un teribil accident. Medicii i-au dat 1% şanse de supravieţuire

Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor

Cântăreața a câștigat custodia copiilor, iar domiciliul acestora a fost stabilit tot la ea acasă.

„E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a spus Alina.

Ea a mai dezvăluit și că nu se aștepta vreodată să divorțeze și că a realizat ce se întâmplă abia când a fost pusă în fața faptului împlinit.

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a adăugat aceasta.

Citește și: Cine este bărbatul care i-ar fi spart casa Georgianei Lobonţ. Georgiana şi soţul ei au anunţat că divorţează la scurt timp după ce s-au întors din vacanţa în Maldive

Cum s-a aflat despre divorț

În primăvara anului trecut, Alina a anunțat printr-o postare în mediul online că ea și Alex au hotărât să pună capăt definitiv relației.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”