Mara Bănică, trei zile în comă după un teribil accident. Medicii i-au dat 1% şanse de supravieţuire

Mara Bănică a avut un accident cumplit de mașină, cu ani în urmă. Jurnalista a fost la un pas de a-și pierde viața. Șansele de supraviețuire erau foarte mici.

17 ian. 2023, 13:48
Mara Bănică, trei zile în comă după un teribil accident. Medicii i-au dat 1% şanse de supravieţuire

Mara Bănică, mărturisiri despre accidentul în care a fost la un pas să-și piardă viața. Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Mara Bănică a făcut dezvăluiri despre cea mai mare cumpănă a vieţii sale. Vedeta a povestit aproape cu ochii în lacrimi și despre cea mai dificilă perioada a vieții sale.

Mara Bănică a făcut  mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a vieții sale!  Vedeta a fost victima unui accident cumplit de mașină, cu ani în urmă.

Mara Bănică, devastată de durere! Jurnalista a izbucnit în lacrimi în direct la TV
Jurnalista a intrat cu mașina în stâlp, aproape de casă. Autoturismul era primit cadou de la proprietarul postului TV la care lucra atunci, ca recompensă pentru succesul Marei Bănică. Vedeta crede că poate invidia colegilor pe reușita ei a contribuit la acel accident. În urma impactului, vedeta a intrat în comă timp de trei zile, având șanse minime de supraviețuire.

“A fost cumpăna vieții mele, un moment foarte greu. Eu cred în oamenii care te gândesc și de rău, s-au întâmplat lucrurile foarte repede. Eu cu acea mașină cu care am intrat în stâlp, căci asta s-a întâmplat, la 50 de metri de casă, exact la două luni de când venisem din teatrul de operațiuni din Irak.

După 12 zile eram acasă, în cărucior, unde am stat o lungă perioadă de timp, mă duceam și la serviciu și spun sincer că pe mine dragostea lor m-a făcut bine.

Veneau colegii la mine acasă, veneau la spital. A fost o avalanșă de iubire din partea lor și m-au ajutat foarte mult. Am refuzat să cred că vor fi repercusiuni, că mi s-a spus că nu o să mă mai pot urca vreodată pe tocuri, nu am crezut lucrurile astea și așa a fost.”, a explicat Mara Bănică în cadrul emisiunii În oglindă, de pe canalul de YouTube theXclusive.

 

Mara Bănică: „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile”

Mașina era primită cadou de la proprietarul postului de televiziune pentru că avusesem succes! Și poate colegii mei m-au invidiat! Nu știu! Că am luat stâlpul! Pe lângă faptul că am luat stâlpul, am intrat și într-o comă profundă, vreo trei zile, cu 1 la sută șanse de a supraviețui! După 12 zile eram acasă, în cărucior, unde am stat o perioada lungă de timp! Mergeam și la serviciu, cu căruciorul, m-au dus colegii și îți spun sincer, pe mine dragostea lor m-a făcut bine! A fost o avalanșă de iubire totuși din partea lor și m-au ajutat foarte mult!”, a mărturisit Mara Bănică.

Mara Bănică, în comă! Medicii îi dădeau 1% şanse de viaţă

„Un moment foarte greu! Eu cred în oamenii care te gândesc și de rău! Nu știu… S-au întâmplat lucrurile foarte repede! Eu acea mașină cu care am intrat într-un stâlp, căci asta s-a întâmplat la 50 de m de casă, am intrat cu mașină într-un stâlp, exact la două luni de când venisem din teatrul de operațiuni din Irak!

Mara Bănică îi datorează viața unui bărbat care a scos-o din mașină după accident. În prezent, după ani de la accident, jurnalista nici acum nu-și poate da seama dacă salvatorul ei a fost real sau un sfânt. Nu mai știe nimic de el de ani buni.

În același timp, vedeta consideră că cel care a salvat-o a avut o menire, aceea ca ea să ajungă să trăiască și să aibă copii. Atunci când era în comă, jurnalista era sigură că își va pierde viața. “Era o poză în spate, se făcuse o poză, eram cu un prezentator de sport, în dreapta mai era cineva și nu știu cu ce se jucau ei în spate, eu m-am întors și am tras de volan…începătoare, cu experiență zero.

Pot să zic că eu trăiesc datorită unui tip care stătea la două străzi de mine, deși eu nu-l cunoșteam, nu-l văzusem niciodată în cartier. Nici nu știu dacă există cu adevărat, sincer.

Mara Bănică, devastată de durere! Jurnalista a izbucnit în lacrimi în direct la TV
Îl cheamă Cosmin și m-a scos din mașină. Mi-a relatat în spital când m-am trezit, în dreapta era tata și în stânga acest băiat. L-am întrebat: ‘Tu cine ești?’ Și-mi zice: ‘Eu te-am scos din mașină’. Eu i-am spus ‘Salvatorul’ de atunci. Venise poliția cu două dube și mie îmi căzuse legitimația din ușă și polițistul a zis: ‘Până vine salvarea nu-i ridicăm, lasă să mai moară și d-ăștia’. Și el a zis că eu sunt sora lui și că pe răspunderea lui mă scoate din mașină.

M-a pus să mișc gâtul, l-am mișcat și m-a întrebat cum mă cheamă. M-a luat în brațe, m-a pus în dubă și eu așa am ajuns la Floreasca. Eu cred că, dacă nu era el, nu trăiam la ce hemoragie internă am avut. Câteodată mă gândesc, pentru că nu mai știu nimic de el de ani de zile, dacă a fost real sau a fost un sfânt care mi-a salvat mie viața cu o menire, iar menirea aia cred că a fost să am copii, pentru că eu în acea comă știam că mor”, a mai povestit jurnalista.

Jurnalista a fost cu adevărat marcată de accidentul de mașină. Totodată, această cumpănă a făcut-o să realizeze că a primit o șansă la viață.

La șapte ani de când era să-și piardă viața în accident, vedeta a adus pe lume primul ei copil. Nașterea copilului nu era programată în acea zi.

Mara Bănică este de părere că nu a fost o coincidență în acest caz. “Șapte ani mai târziu l-am avut pe Dima, primul meu copil, născut în aceeași zi în care am avut accidentul, o naștere neprogramată. Asta e povestea mea, nu o înfloresc cu nimic. Dar nu are cum să dispară din viața ta un om care ți-a salvat viața.”, a mai spus ea.