Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

Tânăra de 21 de ani găsită moartă pe un câmp din Teleorman, a scris pe mesajele de socializare un mesaj dureros, chiar înainte de tragedie.

25 oct. 2022, 10:18
Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

Tatăl tinerei care a fost găsită moartă pe câmp este cel care ar putea face lumină în acest caz. El spune că fiica lui are fi fost urmărită de câteva zile de fostul iubit al acesteia, care a murit la scurt timp, într-un accident de mașină.

Încă nu se știe dacă, în ziua crimei, tânăra a plecat în grabă de acasă sau dacă a fost răpită. Anchetatorii au găsit în mașina ei, care era parcată lângă bloc, țigările, cheile de la casă și rucsacul.

Trupul fetei a fost găsit pe un câmp din cimuna Frumoasa și se preupune că ar fi fost înjunghiată. Cadavrul a fost descoperit de actualul iubit al Alinei.

Citește și: Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman

Anchetatorii cred că ucigașul este fostul iubit, care ar fi fugit și ar fi intrat cu mașina, intenționat, într-un copac, impactul fiind fatal.

Motivul crimei ar fi gelozia. Tânărul de 25 de ani nu ar fi putut să accepte că fata l-a înlocuit cu un alt bărbat. El ar fi sunat-o în repetate rânduri și o urmărea de ceva timp.

Înainte de a fi ucisă, tânăra a postat un mesaj pe unul dintre conturile sale de socializare: „Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet”, semn că Alina încerca să treacă peste relația toxică pe care a avut-o cu presupusul ucigaș.

Citește și: S-a aflat cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București