Alina, tânăra ucisă cu sânge rece de fostul iubit, a fost înmormântată. VIDEO

Alina, fata înjunghiată cu 40 de lovituri de cuţit de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum. Familia şi prietenii nu îşi pot reveni din şoc.

26 oct. 2022, 15:23

Alina avea 21 de ani și o viață întreagă înainte, însă i-a fost curmată tocmai de cel care spunea că o iubește mai mult decât orice pe lume. Avea un iubit de ceva vreme şi multe planuri de viitoar, dar fostul iubit dezvoltase o obsesie faţă de ea şi nu-i dădea pace. O căuta continuu, iar ea refuza de fiecare dată să se vadă cu el.

Din dorinţa de a scăpa de el, Alina a decis să se mai întâlnească o dată. Avea să fie şi ultima.

Alina, tânăra ucisă cu sânge rece de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum

Anchetatorii au aflat că tânăra a fost urmărită mai multe zile de fostul iubit. În ziua fatidică, a acceptat să urce în maşina lui să vorbească sperând că, după ce vor vorbi, bărbatul va înceta să o urmărească. Procurorii au găsit în maşina tinerei mai multe obiecte personale printre care ghiozdanul şi cheile de la casă.

Citeste si Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, a lăsat un mesaj emoționant înainte de tragedie

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit pe un câmp, dar cearta dintre cei doi ar fi izbucnit încî din maşină. Medicii legişti au descoperit pe trupul femeii plăgi înjunghiate în partea stângă. După ce a abandonat-o pe câmp, criminalul s-a urcat în maşină, a condus 8 km şi şi-a luat viaţa intrând cu autoturismul într-un pom. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar Florin nu a avut nicio şansă de supravieţuire, reușind în cele din urmă să își pună planul în aplicare. Trupul fetei a fost găsit pe câmp chiar de iubitul ei care plecase în căutarea ei îngrijorat că nu o putuse contacta mult timp.

La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Citeste si Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman