Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat FOTO

Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în 2016, iar fostul model s-a mutat, pentru o perioadă, în America. În timp ce Cristi Borcea s-a recăsătorit și a mers în fața altarului alături de Valentina Pelinel, care i-a făcut între timp trei copii, Alina Vidican a preferat o viaţă mai discretă.

29 mart. 2021, 18:55
Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat FOTO

Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. Alina Vidican și-a găsit din nou fericirea şi s-a afișat, recent, pe rețelele de socializare, în mai multe ipostaze alături de un bărbat misterios. Cea care a făcut publică imaginea cu cei doi este chiar mama fostului model, Mariana Vidican, pe pagina ei de Facebook.

Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat

Fanii au reacționat imediat și au subliniat și ei faptul că noul iubit e tare frumușel și i se potrivește mult mai bine. Ce-i drept, nici fosta soție a lui Cristi Borcea nu arată deloc rău, ci parcă e mai frumoasă ca oricând, părând relaxată și fericită.

Alina Vidican, bătută de Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Alina şi Cristi Borcea au divorţat după cinci ani de căsnicie. Alexandru şi Gloria, cei doi copii ai cuplului, au rămas cu mama lor în America, acolo unde Alina Vidican s-a ocupat de un restaurant cu specific românesc.

Alina Vidican nu mai vrea să audă de naşul Gigi Becali. Gestul pe care nu a putut să i-l ierte NICIODATĂ

Cristi Borcea a dezvăluit că relaţia cu Valentina Pelinel a început înainte chiar să se însoare cu Alina! „De cand am vazut-o a doua oara, am zis ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Tot timpul am fost cu ea. Chiar daca m-am insurat cu Alina. Nu i-am cerut sa puna capat casniciei, era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani. Ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. Cand am intrat in inchisoare i-am zis ca are apartament in New York, sa se duca. Mi-a zis: „Indiferent cat stai, nu pot sa traiesc fara tine, vreau sa lupt pentru tine, raman aici. nu ma intereseaza nimic, stau dupa tine!”. Am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum”, a spus Cristi Borcea.