Alte stenograme din dosarul „Mită pentru arbitri”: Avram către Borcea: „Plăteşti şi colo şi colo”

ProSport a intrat în posesia tuturor celor 160 de pagini ale stenogramelor înregistrate de DNA în dosarul "Mită în elicopter".

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 06:27
Alte stenograme din dosarul „Mită pentru arbitri”: Avram către Borcea: „Plăteşti şi colo şi colo”

Într-una dintre convorbiri, între Cristi Borcea şi Vasile Avram, oficialul dinamovist se plânge de arbitrajele de care echipa sa are parte.

Avram încearcă însă să-i scuze pe arbitri, dând vina pe neputinţa jucătorilor dinamovişti.

Iată altă discuţie între cei doi:

V. Avram: …le daţi la ăştia, la fotbalişti o căruţă de bani, bă. O căruţă de bani şi ei îşi bat joc de voi şi de munca voastră. Ascultă-mă

Cristi: Şi la arbitrii ăştia, aoleu. Se mai zice de bani, nenorociţii dracului. Ce-a făcut ăsta.

V. Avram: Pentru că ei…Tu ai dreptate s-o de pe arbitri că, bun, la rândul tău, tu plăteşti şi colo, şi colo, dar el n-are dreptul, bă, el trebuie să demonstreze şi să moară pe teren, acolo. „Nu, lasă, bă, ce arbitri, tu vezi-ţi, bă, că tu nu joci nimic, dă-te-n p…a mă-tii de jucător”

Contactat de ProSport, Cristi Borcea a spus că în discuţia de mai sus cu Vasile Avram fostul preşedinte al CCA se referea la baremurile arbitrilor când a făcut afirmaţia „tu plăteşti şi colo şi colo”.

„Nu este adevărat că nu vin în ţară de frica DNA-ului. N-am fost citat, n-are nicio legătură. Dacă voi fi chemat, voi veni! Tot ce am cerut a fost să fiu arbitrat corect. În discuţia cu Avram era vorba de baremuri„, a spus Borcea.