Alţi doi deputaţi s-au lepădat de partidele care i-au trimis în Parlament

Deputatul Cornel Comşa a părăsit grupul PP-DD şi a devenit parlamentar neafiliat, iar deputatul liberal Constantin Enea a plecat la grupul parlamentar al PSD, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
31 mart. 2014, 14:24
Alţi doi deputaţi s-au lepădat de partidele care i-au trimis în Parlament

„Vă informez că au fost depuse la Biroul permanent două cereri. Domnul Cornel George Comşa, deputat ales în colegiul 4 judeţul Alba renunţă la calitatea de membru al grupului parlamentar PP-DD şi devine deputat neafiliat. Domnul deputat Enea Constantin Cosmin ales în colegiul 1 Dolj, începând cu 25 aprilie devine deputat afiliat grupului parlamentar al PSD”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea în plen.

Deputatul Cosmin Enea a anunţat  de pe 19 martie că părăseşte PNL şi trece la PSD. „Vă anunţ oficial de demisia mea din Partidul Naţional Liberal şi alăturarea de PSD Dolj. Alături de mine merg si o parte dintre prietenii mei din PNL, oameni cu care care am construit În PNL, oameni cu care am avut rezultate acolo şi oameni care vor să mi se alăture (…) Am decis să ne alăturăm unei echipe în care cred, am decis să ne alăturăm PSD-ului”, a anunţat Cosmin Enea într-o declaraţie de presă în care a apărut alături de liderii judeţeni ai PSD.

Cosmin Enea se regăseşte pe lista cu cei 32 de parlamentari declaraţi incompatibili. „Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deţine, simultan, funcţia de deputat şi calitatea de persoană fizică autorizată în cadrul ENEA CONSTANTIN-COSMIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ”, se spune în comunicatul ANI.