Alyssa Milano, la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident rutier. Unchiul ei se află în stare gravă

Alyssa Milano a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier. În dimineața zilei de marți, 17 august 2021, actrița și unchiul ei, Mitchell, se aflau pe o autostradă din Los Angeles, când, din cauza unor probleme medicale, bărbatul și-a pierdut cunoștința.

19 aug. 2021, 14:32
Alyssa Milano, la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident rutier. Unchiul ei se află în stare gravă
Alyssa Milano, la un pas de moarte

Alyssa Milano, la un pas de moarte. Unchiul ei, Mitchell, conducea un SUV Ford când a trecut de pe o bandă pe cealaltă, lovind un alt autoturism care circula regulamentar. Potrivit autorităților, accidentul s-a petrecut din cauza unor „probleme medicale (posibil infarct)”.

Citeşte şi: O faimoasă actriţă de la Nollywood a fost răpusă de cancer. A apărut în peste 50 de filme

Alyssa Milano, la un pas de moarte

În acel moment, actriţa a încercat să preia controlul mașinii, apăsând pedala de frână cu mâna. Când mașina s-a oprit, actrița i-a oferit primul ajutor unchiului ei, au mai spus martorii.

Ulterior, soţul actriţei, David Bugliari, a apărut la faţa locului pentru a o ajuta să-şi revină din şoc – iar unchiul Alyssei a fost dus la un spital din apropiere, unde se află în continuare sub supraveghere.

Odată ce a ajuns acasă, a făcut o postare pe social media în care a vorbit despre importanţa de a-i proteja pe cei dragi, realizând cât de important a fost în această situaţie limită faptul că ştia să aplice manevrele de resuscitare. ”Cu toţii ar trebui să nu ratăm nicio oportunitate de a ne proteja oamenii dragi. Vaccinaţi-vă. Purtaţi măşti. Învăţaţi manevrele de resuscitare. Sunt lucruri mici, dar de bun simţ.”, a fost mesajul actriţei, potrivit Protv.ro.