Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei

S-a aflat deja care sunt cuplurile de vedete care se întrec în America de Sud, la America Express, însă acum s-a aflat și care este primul cuplu eliminat din competiție. Concurenții ar putea fi amendați de Antena 1.

16 iul. 2023, 23:24
Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei
Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei

America Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, care se filmează chiar acum. Nouă cupluri curajoase și cu dorință de aventură s-au avântat în această emisiune-concurs și se luptă pentru premiul cel mare. S-a aflat deja care sunt cuplurile de vedete care se întrec în America de Sud, însă acum s-a aflat și care este primul cuplu eliminat din competiție. Este vorba despre Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Aceștia s-au dat de gol pe Instagram, după ce buna lor prietenă Codruța a postat un story de șa petrecerea de ziua artistului.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express: „Pe cât de frumos, pe atât de greu”

Edward Sanda și-a sărbătorit într-un mod spectaculos ziua de naștere, în compania Cleopatrei Stratan și a prietenilor săi apropiați. Pe diverse platforme de socializare, el a împărtășit mai multe fotografii de la această minunată ocazie, dând astfel de gol faptul că au fost eliminați de la America Express. O astfel de gafă îl poate costa o avere, deoarce Antena 1 ar putea să decidă să îl amendeze cu zeci de mii de euro.

Având în vedere vremea caldă de afară, evenimentul a fost organizat la o piscină situată în comuna Domnești, în apropierea Bucureștiului. La această mare petrecere au fost prezenți Codruța Sanfir-Filip, Silviu Păduraru și mulți alți prieteni apropiați ai cuplului. Toți s-au bucurat de momente minunate, au savurat mâncăruri răcoritoare, s-au relaxat în piscină și au dansat fără oprire. Ținutele alese pentru acest eveniment au fost vaporoase și adecvate temperaturilor exterioare. Cleopatra Stratan a strălucit într-o ținută sexy, purtând un costum de baie din două piese, de culoare gri, împreună cu o fustă în aceeași nuanță.

Imagini în premieră de la filmările pentru America Express 2024

Imagini în premieră cu Irina Fodor de la filmările pentru America Express 2024. Cele nouă echipe au pornit pe Drumul Soarelui, drum ce va fi presărat cu multe obstacole, dar și cu recompense pe măsura eforturilor.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a făcut publice primele fotografii de la America Express 2024, din Columbia, acolo unde va avea loc prima etapă, urmând ca aventura să continue în Ecuador și Argentina.

Soția lui Răzvan Fodor a trăit și clipe mai puțin plăcute în Columbia. În prima noapte petrecută în Medellin, întreaga echipă a fost surprinsă de un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade, experiență resimțită în plin de către fiecare participant.

„După trei avioane schimbate și multe ore în zbor, am ajuns în Columbia. Prima noapte în  Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă. A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase!  Vă pup, vă îmbrățișez și nu uitați să mai trimiteți, din când în când, câte un gând bun concurenților noștri!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și: S-a aflat! Câți bani va primi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la America Express