Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express: „Pe cât de frumos, pe atât de greu”

Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express. De câteva săptămâni bune, cei doi se află în America, acolo unde au loc filmările reality show-ului. Cele șase echipe sunt: Romică și Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Alexia și Aris Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeș și Antoneta, Ionuț Rusu și George Tănase, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu.

11 iul. 2023, 22:12
Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express: „Pe cât de frumos, pe atât de greu”
Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express

Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express. Concurenții au de parcurs un traseu prin țări cu o rată de infracționalitate ridicată și li se impun măsuri ridicate de securitate din partea producătorilor. În cadrul instructajului pentru securitate, echipele sunt îndemnate să evite purtarea bijuteriilor, să aplaneze eventualele conflicte cu localnicii, să nu privească potențialii agresori în ochi și să-și aleagă cu atenție mijloacele de transport.

Citește și: De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. A recunoscut după 20 de ani: „E o problemă serioasă”

Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express

În timpul filmărilor, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au fost victimele unui atac cu arma. Aflați în Columbia, cei doi soți și cameramanul care îi însoțea au trăit momente terifiante, din cauza amenințărilor din partea unor localnici înarmați, conform Cancan.ro. Din fericire, atacul nu s-a soldat cu victime, iar cei trei și-au putut continua traseul.

Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express”, au declarat cei doi.