„Am doi, bebeluși, n-am dormit toată noaptea”. Theo Rose, anunțul care i-a lăsat cu gura căscată pe fani

Theo Rose are doi nou-născuți. În urmă cu câteva luni de zile l-a adus pe lume pe primul său copil, Sasha, pe care îl are alături de Anghel Damian.

18 aug. 2023, 22:15
„Am doi, bebeluși, n-am dormit toată noaptea”. Theo Rose, anunțul care i-a lăsat cu gura căscată pe fani

Acum, la scurt timp de la naștere, Theo Rose are grijă și de un pui de pisică. Artista l-a primit pe Sushi în urmă cu câteva zile și le-a arătat tuturor urmăritorilor săi de pe Instagram.

Citește și Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

Vedeta a spus că a făcut noapte albă din cauza micuței feline fiindcă a avut chef de joacă și nu a lăsat-o deloc să se odihnească.

„Chiar am doi bebeluși, vă jur, deci n-am dormit toată noaptea. Legat oricum n-am dormit, dar în total să zicem 3 ore. Sasha n-are nicio treabă, el e cel mai cuminte copil doarme, se trezește o dată pe noapte, mănâncă, se mai trezește dimineața la 6 și ceva, deci n-am treabă cu copilul ăsta. Dar Sushi… m-a terorizat toată noaptea, dacă nu s-a urcat pe mine, m-a mușcat, m-a zgâriat, îți înfige ghearele alea, ea nu știe săraca, dacă nu m-a zgâriat, dacă nu am luat-o, am mutat-o de nu știu câte ori. Numai pe la ceafa ea, pe la mărul meu sau la tălpi. E îngrijitor să te trezești cu o gheară înfiptă în talpă, e un reflex, ceva…”, a spus Theo Rose în mediul online.

Theo Rose a spus că nu e primul episod de genul acesta prin care a trecut de când îl are pe Sushi.

Citește și Cum arată vila de lux în care locuiește Dani Oțil. Locul preferat din casă al prezentatorului de la Neatza: „Mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc”

„Am ajuns acasă la 4 și ceva de dimineață. I-am dat să mănânce lui Sasha. Sushi dormea pe Anghel, pe gâtul lui. M-am demachiat, m-am spălat, să mă pun la somn. M-am pus la somn, după o oră m-am trezit. Nu că plângea Sasha… că plângea Sushi! Am dus-o la litieră, am adus-o înapoi, a adormit din nou pe Anghel. După încă o oră, plângea iar Sushi, îi era foame. Oare așa va fi viața mea în continuare? O să mă trezească ăștia din oră în oră?! Că dacă fac cu schimbul așa, tu o oră, eu o oră, la fix…”, a spus Theo Rose, pe Instagram.