Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

Radu Vâlcan, prezentatorul de la „Insula Iubirii”, nu e la primul mariaj. Înainte să devină soțul Adelei Popescu, prezentatorul a mai fost căsătorit o dată, când avea 26 de ani.

18 aug. 2023, 19:26
Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

Radu Vâlcan a fost căsătorit doar patru ani cu prima lui soție, Tereza, însă au divorțat în 2007. După trei ani, prezentatorul a cunoscut-o pe Adela Popescu, care i-a devenit soție în anul 2015. Acum cei doi au împreună trei băieți.

Citește și Cum arată Steliana Sima în costum de baie la 58 de ani! Fanii cântăreței de muzică populară sunt în extaz

Radu Vâlcan spunea că niciunul dintre ei nu a greșit cu nimic în prima căsnicie, dar pur și simplu lucrurile nu au funcționat. Prezentatorul a spus că a fost o experiență imortantă din viața lui, din care a învățat foarte multe lucruri. Ulterior, a ajuns la concluzia că o relație potrivită e cea care te ajută să crești, să te dezvolți și să poți avea o comunicare excelentă cu celălalt.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, a spus Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

Citește și Cătălin Măruță, adevărul despre averea strânsă împreună cu Andra: „Am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau”

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și din iubirea lor au rezultat trei copii superbi. Cei care îi cunosc afirmă că formează o familie de nota zece. Totuși, puțini știu că în spatele unui astfel mariaj de durată există foarte multe momente tensionate și compromisuri pe care au fost nevoiți să le facă pentru a-și asigura longevitatea.

„Nouă ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esențiale. Amândoi ne dorim același lucru, adică aveam aceeași țintă, care nu înseamnă vrem să ne facem casa nu știu unde sau vrem să ne schimbăm mașina, nu asta! Pentru noi familia este cel mai important lucru și când ai acest țel în minte permanent, tu știi că sacrifici orice pentru asta. Și alegerile pe care le-am făcut pentru a avea o familie cât mai echilibrată s-au dovedit a fi alegeri bune și constructive pentru noi. Nici certurile nu mai sunt la fel când tu te gândești cumva în economia vieții și a copilului tău, cum poate nu e bine să asiste la anumite discuții și atunci zici: lasă-mă, ce să ne mai certăm și așa mai departe. Adică pentru noi țelul ăsta comun ne-a salvat”, a spus Adela Popescu, conform Playtech.