„Am fost dată peste cap”. Monica Bîrlădeanu nu se mai ascunde. Primele declarații după ce a apărut ținându-se de mână cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și-a asumat, în cele din urmă, relația cu medicul Valeriu Gheorghiță. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment.

05 oct. 2023, 09:46
„Am fost dată peste cap”. Monica Bîrlădeanu nu se mai ascunde. Primele declarații după ce a apărut ținându-se de mână cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, nu se mai ascund. Cei doi și-au făcut apariția împreună la lansarea filmului Libertate, regizat de Tudor Giurgiu.

„Am ajuns la premiera unui film pe care îl aștept de mult, încă de când mi-a povestit Tudor Giurgiu ca vrea sa-l facă. Joacă în el și colegi din Groapa, inclusiv tata-socru așa că o sa fie un film… în familie”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Citește și Valeriu Gheorghiță, făcut praf pentru relația cu Monica Bârlădeanu: „Te va iubi până la ultimul leu din solda câștigată în pandemie!”

Ulterior, Monica Bîrlădeanu a împărtășit cu fanii impresii despre lungmetrajul vizionat și i-a încurajat și pe ei să meargă să-i vadă.

„Oameni buni, eu am fost dată peste cap de filmul ăsta… daca e să mergeți la un singur film anul asta, mergeți să vedeți Libertate! E fabulos de bun!”.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși pentru prima dată împreună la un resort din Bulgaria. La acel moment, nici unul, nici celălalt nu și-a asumat relația. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a scris Monica, pe rețelele sociale.

Citește și Monica Bîrlădeanu îl trage de mânecă, în public, pe Gheorghiță să o ducă într-o vacanță adevărată. Recent, medicul a plimbat-o în excursie la bulgari

Câți bani câștigă Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță a reușit să-i dea lumea peste cap Monicăi Bîrlădeanu fără sume colosale de bani în cont, cu mașini de lux sau cadouri scumpe. Bărbatul are o situație financiară bună, peste medie, dar nu e sub nicio formă vreun milionar. Conform declarației sale de avere, medicul încasează 17.000 de lei pe lună în calitate de manager la Agrippa Ionescu și alți 4.500 de lei ca profesor la UMF Carol Davila.

Pentru faptul că oferă consultanță medicală, Valeriu Gheorghiță își rotunjește veniturile cu încă o mie de lei. În total, câștigă 22.500 de lei pe lună. El mai are un credit pentru un apartament cumpărat în 2019, pentru care plătește 3.000 de lei lunar și, de asemenea, trebuie să plătească pensie pentru întreținerea copilului de 3.000 de lei. La finalul lunii, Valeriu Gheoghiță rămâne cu bani de cheltuială de 16.500 de lei.