„Am mașină de 70.000 de euro și a ajuns coteț”. Nemulțumirile unui șofer de Capitală

Un bucureștean a ajuns la concluzia că nu merită să-ți cumperi mașină nouă cu care să circuli pe străzile Capitalei.

13 mart. 2024, 15:58
„Am mașină de 70.000 de euro și a ajuns coteț”. Nemulțumirile unui șofer de Capitală
Top 5 mașini second hand greu de vândut. Ce autoturism se cumpără cel mai repede

Aglomerația, drumurile rupte cu gropi în asfalt ori lipsa asfaltului, nerespectarea regulilor de circulație și lipsa locurilor de parcare sunt printre principalele nemulțumiri ale șoferilor care circulă zilnic pe străzile din București.

Citește și: Rabla 2024. Primă de casare majorată la 120.000 de lei pentru maşinile electrice

Un șofer din Capitală s-a referit la o problemă diferită care l-a adus la capătul răbdării și care l-a condus la decizia de a nu-și mai lua mașină nouă.

„Exact așa cum am zis în titlu, e imposibil să ții o mașină în condiții bune în București, mi-am găsit din nou mașina lovită în parcare, cu dâre de vopsea pe portieră, DIN NOU. Ba mă doare capul când văd că în fiecare an îmi lovește cineva mașina, oriunde aș parca, ba se găsește unul să dea ori cu căruțul de cumpărături, ori să vrea să întoarcă și să nu-i iasă, a intrat și un dobitoc cu trotineta în mine etc etc.

Am mașină de 70k și a ajuns coteț, e revopsită pe toate părțile în mai puțin de 3 ani, e ultima oară când îmi iau mașină nouă, dată viitoare îmi iau sh de max 20k”, a scris șoferul, citat de ziare.com.

Citește și: Revoluție pe piața auto. Ce aduc noile reglementări pentru mașinile pe motorină sau benzină. Schimbări radicale de la 1 mai 2024

Și nu este singurul care ia în calcul o mașină mai ieftină. „Oamenii conduc că niște animale. S-a băgat unul azi în față mea, noroc că a frânat și mașina automat, pentru că bineînțeles că nu a semnalizat.

Vreau să-mi iau o coajă de Sandero de 3000 de euro numai să conduc prin oraș și să nu mai evit eu de fiecare dată idioți.”, a povestit un alt șofer.