Amalia Bellantoni, dosar penal după ce a venit cu furca la protestul din Piaţa Victoriei

Dosar penal pentru Amalia Bellantoni după ce a venit cu furca la protestul din Piața Victoriei. Odată ce a fost văzută de oamenii legii, aceștia o acuză de portul de obiecte interzise. De asemenea, ea s-a ales cu dosar penal pentru lovire după o altercaţie cu un vecin.

03 oct. 2022, 13:34
Amalia Bellantoni, dosar penal după ce a venit cu furca la protestul din Piaţa Victoriei

Amalia Bellatoni s-ar putea alege cu dosar penal după ce a fost filmată de forţele de ordine la protestul de duminică din Piaţa Victoriei având asupra ei o furcă. Potrivit unor surse citate de România TV, se fac demersuri pentru a i se întocmi Amaliei Bellantoni un dosar penal.

Tot luni, Amalia Bellantoni a mai avut probleme cu poliţiştii pentru că vecinul ei a sunat la 112 şi a anunţat că a fost agresat de către ea. Poliţiştii au venit la locuinţa acestuia în jurul orei 10 pentru a verifica situaţia reclamată. După apelul la 112 Amalia Bellantoni ar fi plecat de acasă, iar poliţiştii au oprit-o în trafic.

Citeşte şi: VIDEO: Bătaie în Piața Victoriei, la protestul antiguvernamental. Diana Șoșoacă: „Ajutor, să vină jandarmii!”

„La data de 3 octombrie 2022, în jurul orei 10.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în curtea unui imobil, din Sectorul 2, în urma unei neînțelegeri cu o vecină, aceasta l-ar fi lovit cu palma în zona capului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoana care a reclamat incidentul, aceasta indicând autoturismul în care se afla persoana care ar fi agresat-o, aflat în apropiere.

Autoturismul a fost oprit, la scurt timp, iar polițiștii au procedat la efectuarea primelor verificări cu privire la fapta sesizată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 2”, a transmis Poliţia Capitalei.

 

Amenzi de 32.000 lei după protestul de duminică din Bucureşti

Jandarmeria Capitalei a aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei, în urma protestului care a avut loc duminică în Bucureşti.

Câteva mii de oameni au protestat duminică în centrul Capitalei, revoltati de scumpiri şi facturile tot mai mari. Protestatarii au plecat în marș din Piața Universității până în fața Guvernului acolo unde au cerut soluții.

După protest, ca urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, după depistarea unui bărbat, participant la adunarea publică din Piaţa Victoriei, având asupra sa un spray iritant-lacrimogen.

Citeşte şi: Protest AUR 2 octombrie. Piaţa Victoriei a fost luată cu asalt de protestari. Mesajul lui George Simion VIDEO

De asemenea, poliţiştii Capitalei au depistat un bărbat care avea asupra sa două arme albe. Acesta a fost condus la sediul secţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii portul sau folosirea de obiecte periculoase.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare.