Amalia Enache îi ia apărarea lui Nicolae Medforth-Mills în recentul scandal cu Casa Regală. Ce DEZVĂLUIRI face aceasta

Amalia Enache a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare care îl are drept protagonist pe nepotul regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills. Dezvăluirile fostei ştiriste vin în contextul în care Casa Regală a României a depus, miercuri, o plângere la poliţie în care îl acuză pe Nicolae Medforth-Mills de violare de domiciliu şi agresiune fizică. 

RomaniaTV.net
09 nov. 2017, 07:57
Amalia Enache îi ia apărarea lui Nicolae Medforth-Mills în recentul scandal cu Casa Regală. Ce DEZVĂLUIRI face aceasta

Amailia Enache se pare că îi ia partea lui Nicolae Medforth-Mills, pe care l-a întâlnit personal. Ştirista dezvăluie faptul că Nicolae a fost ţinut departe de ochii lumii şi asta nu din dorinţa sa, ci a Casei Regale. 

„Aprilie 2011, Londra, nunta Prințului William cu Kate. Pe langa tot ce presupuneau ceremoniile, aveam de acoperit si prezenta Casei Regale Romane. Va amintiti, probabil, locul de cinste ocupat de Regele Mihai langa Regina Marii Britanii si chiar cateva evenimente organizate acolo special pentru Majestatea Sa, aflat la acel moment intr-o forma excelenta. 

Aflu din surse britanice din onorantul grup din Romania facea parte si Printul Nicolae, care pana atunci nu mai aparuse public la noi cam de la momentul balconului, cand bunicul lui il aratase multimii. Sigur ca ma interesa un interviu cu el. Nimeni nu-l mai filmase in Romania si nu exista vreun gand atunci ca el ar putea sa revina in tara. Era un tanar crescut in Marea Britanie care s-a trezit pe neasteptate la nunta varului William, interesanta perspectiva! Am facut mai multe solicitari Casei Regale. Pana la urma, cu chiu cu vai, raspunsul a fost ca Nicolae nu doreste sa dea interviu, nu doreste sa apara public si vrea discretie despre prezenta lui acolo. Numai ca, la un moment dat, la o ceremonie la Ambasada am ajuns langa el. Nu-i spusese nimeni ca vreau interviu cu el si, cu cea mai mare naturalete si vadit bucuros, mi-a dat acel interviu. A fost sarmant si imi povestea cu haz cum toate colegele lui din liceu erau lesinate dupa William si nu s-ar fi gandit atunci ca va ajunge la nunta lui in calitate de var si cum nu le spusese niciodata colegilor ca ar fi si el sange albastru. M-am gandit atunci ca cei din Casa Regala vor sa-l tina „la secret” pe Nicolae pentru ca nu vorbea inca romana. Astazi nu mai cred asta”, a scris Amalia Enache pe pagina sa de Facebook. 

Casa Regală a României a depus, miercuri, plângere la poliţie, acuzându-l pe Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția, şi de agresarea fizică şi verbală a şase persoane, se arată într-un comunicat al Casei Regale a României. Fostul principe Nicolae a fost audiat miercuri seara de poliţia elveţiană.

Pe 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. De asemenea, Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. 

CITEŞTE ŞI Scandal la reşedinţa Regelui Mihai I din Elveţia. Nicolae Medforth-Mills, acuzat de agresiune fizică şi violare de domiciliu