Cum a reușit Amalia Năstase să scape de kilogramele în plus. Dieta-minune la care a apelat: „Sunt trei idei principale”

Amalia Năstase s-a luptat cu kilogramele în plus multă vreme. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a ambiționat să slăbească, însă cea mai mare provocare e să-și mențină greutatea constantă.

24 ian. 2023, 09:15
Cum a reușit Amalia Năstase să scape de kilogramele în plus. Dieta-minune la care a apelat: „Sunt trei idei principale”

Amalia Năstase, în vârstă de 46 de ani, a născut trei copii, ceea ce i-a cam afectat silueta. S-a confruntat o perioadă lungă de timp cu problema kilogramelor în plus, dar în cele din urmă a găsit regimul potrivit care a făcut-o să piardă în greutate.

A început să citească despre nutriție și chiar să participe la o conferință din Las Vegas, unde a învățat ce înseamnă alimentație echilibrată.

„Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (…). Și am zis sigur găsesc secretul. Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte”, a spus ea la o emisiune tv.

Citește și Amalia Năstase, declarații după 6 ani de căsnicie: „E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună”

Amalia Năstase mănâncă pe săturate o dată pe zi

Amalia Năstase a început să țină post intermitent care o lasă să mănânce pe săturate, însă doar o dată pe zi, într-un anumit interval orar.

„Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, microbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2.000 de ani, când mânca o dată pe zi”, a continuat Amalia.

Citește și Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu, după ce a ţinut dietă. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase

Amalia a vorbit și despre momentul în care a vrut să apeleze la operații estetice. „Eu am vrut toată viață mea când eram foarte slabă și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni. Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac, că nu mai are rost la 46 de ani”.