Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie: „Măcar unul dintre parteneri ar trebui să aibă”

Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie. Fosta soție a ex-jucătorului de tenis Ilie Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan, bărbatul alături de care și-a construit familia mult visată. Ea a dezvăluit care este secretul mariajului său.

17 iul. 2023, 08:32
Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie: „Măcar unul dintre parteneri ar trebui să aibă”
Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie

Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie. Vedeta este o persoană credincioasă și nu ezită să mărturisească că Dumnezeu o ajută foarte mult și că oamenii care nu cred în El, sunt ‘singuri pe lume’.

Eu simt în fiecare zi că mă iubește Dumnezeu. Cei care nu cred în El sunt singuri pe lume. Când mi-a fost greu, au venit niște salvări miraculoase. Pur și simplu, au fost situații în care nu vezi ieșirea. Atunci te sună cineva și-ți dă soluția”, a mărturisit Amalia Năstase, la Antena Stars.

Amalia Năstase face anunțul după 6 ani de căsnicie

Dincolo de importanța credinței, Amalia Năstase a spus și ce o ține aproape de partenerul ei. Nu doar rugăciunile o ajută să mențină armonia în cuplu, aceeași scânteie ca în prima zi, ci și felul de a fi al ei și al partenerului. Fosta soție a tenismenului a declarat că unul din secretele căsniciei sale este că problemele sunt de multe ori tratate și cu simțul umorului.

Citește și: Viaţa nu trebuie măsurată după cântar! Amalia Năstase a mărturisit ce alimente nu mai consumă

Cumva, se construiește ceva din ce în ce mai solid. În același timp, ne simțim ca în prima zi. Aceeași pasiune. E aceeași iubire. Către asta văd și copiii să meargă. Indiferent în viață ce ți se întâmplă, dacă acasă ai iubire și respect, poți trece peste foarte multe lucruri.

Noi râdem foarte mult. Este un ingredient foarte important într-o relație. Măcar unul dintre parteneri ar trebui să aibă simțul umorului sau să știe să facă glume”, a mai spus Amalia Năstase.