Viaţa nu trebuie măsurată după cântar! Amalia Năstase a mărturisit ce alimente nu mai consumă

Amalia Năstase reușește în continuare să arate foarte bine, chiar dacă țelul din viața ei nu mai sunt kilogramele în plus. Vedeta a recunoscut că a schimbat stilul de viață pe care îl avea și a renunțat la alimentele care îi făceau rău.

15 feb. 2023, 10:35
Viaţa nu trebuie măsurată după cântar! Amalia Năstase a mărturisit ce alimente nu mai consumă

Amalia Năstase a slăbit uimitor, însă la scurt timp a mai luat câteva kilograme în plus. Fosta soţie a lui Ilie Năstase nu-și mai face griji în privința numărului de kilograme și recunoaște că nu prea mai ține cont de cântar.

Vedeta a dezvăluit care este alimentul care a ajutat-o să câștige bătălia cu kilogramele, datorită medicului care a ajutat-o să funcționeze așa cum trebuie.

Citește și Cum a reușit Amalia Năstase să scape de kilogramele în plus. Dieta-minune la care a apelat: „Sunt trei idei principale”

„Am renunțat să mai fac din numărul de kilograme un țel de a trăi în viață. Și am început să mă ocup de ce îmi place mie să fac în viață . Evident, nici nu mă îndop, dar nici nu mai stau să număr cântarul. Mănânc fără pâine, dar când am chef mănânc și dulciuri. Am fost la Paris și am mâncat și croissante. În America mănânc cupcakes. În decembrie am fost la un congres de anti-aging. Când plec undeva și e mâncare bună, mănânc chiar și fast food, dar când stau acasă pot să mănânc piept de curcan cu salată”, a mărturisit Amalia Năstase pentru Unica.ro.

Pâinea albă este dușmanul kilogramelor în plus

Amalia Năstase a experimentat pe propria piele și a ajuns la concluzia că pâinea albă trebuie evitată pe cât mai mult posibil. Cum unele mese nu merg fără pâine, Amalia a recomandat pâinea cu cereale integrale: „Pâinea albă chiar e dezastru mondial”.

Citește și Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”

Cum a reușit vedeta să se mențină pe linia de plutire

Amalia Năstase ține în permanență legătura cu doi medici, unul nutriționist și unul de medicină funcțională, care au învățat-o cum să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat.

„Am fost la Congres cu Dr. Ioana Berciu, care e medic de medicină funcțională. Dacă te trezești obosit, după ce ai dormit o noapte întreagă, asta înseamnă că nu funcționezi cum trebuie. Nu contează neapărat numărul de kilograme, dar trebuie să vezi ce nu merge, care sunt dezechilibrele. De exemplu, dacă ai tiroidă, te umfli, poți să mănânci doar salată și să nu slăbești atât de repede cum ar slăbi altcineva. Medicina funcțională te face să funcționezi. M-a ajutat foarte mult că sunt tot timpul în legătură cu un medic nutriționist și de medicină funcțională, știu ce se întâmplă cu corpul meu și cu vârsta”, adaugă vedeta.