Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii: „Așa a învățat și matematică”

Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii. Vedeta are două fiice din căsnicia cu Ilie Năstase, pe Alessia și pe Emma, și un fiu, Toma, din căsnicia actuală cu Răzvan Vasilescu. Chiar dacă mezinul are doar opt ani, el știe deja ce sut banii și cum se administrează.

08 ian. 2024, 17:51
Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii: „Așa a învățat și matematică”
Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii

Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii. Vedeta a explicat că fiul ei este este pasionat de gaming, așa că își strânge fiecare leu. Apoi are grijă ca banii strânși să ajungă la părinții săi pentru a-i pune pe card. Pe lângă faptul că a învățat să fie responsabil în gestionarea propriilor finanțe, micuțul a învățat astfel și matematică.

Citește și: Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători: „E mai mică curtea, dar avem și piscină”

Amalia Năstase, metodă inedită pentru a-și învăța fiul să aprecieze banii

De asemenea, vedeta a menționat că Toma se joacă mereu sub supravegherea atentă a soțului ei, Răzvan Vasilescu, care este gamer, iar micuțul știe atunci când cineva începe să vorbească urât și iese din joc.

Știe cu banii pentru că el este gamer și își cumpără skin-uri de pe Fortnite care costă niște bani. Așa că își strânge el bani. Ne dă banii să-i punem pe card și își cumpără câte un skin. Adică știe foarte bine valoarea banului. Așa a învățat și matematică. Adunare, scădere, așa a învățat, de la banii ăia pe care trebuie să-i adune ca să facă o anumită sumă. Deci știe cu banii.

El joacă mereu cu Răzvan lângă el. Răzvan este gamer, eu habar nu am de asta și el îl supraveghează, dar nu s-a întâmplat până acum pentru că Toma este foarte precaut și știe când începe cineva să vorbească urât, chiar dacă este copil, iese din joc. Păi au învățat și pe la școală, se descurcă, știe”, a spus Amalia Năstase, pentru Ego.ro.