Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători: „E mai mică curtea, dar avem și piscină”

Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători. Vedeta este foarte fericită pentru a reușit să se mute în nouă locuință, unde va petrece Crăciunul și Revelionul. Mai mult decât atât, este încântată de piscină, pe care o să o decoreze frumos pentru Crăciun.

20 dec. 2023, 14:27
Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători: „E mai mică curtea, dar avem și piscină”
Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători

Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători. Fosta soție a celebrului tenismen mărturisește că și copiii s-au adaptat foarte bine la această schimbare. Ba mai mult, pentru că au mulți prieteni pe aceeași stradă, socializează mai bine decât o făceau înainte.

Citește și: Amalia Năstase este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase, care a pierdut din nou lupta cu kilogramele

Amalia Năstase s-a mutat în casă nouă înainte de sărbători

Acum ne-am mutat. Stăm într-un cartier, să zic așa, în care sunt foarte mulți americani. Și noi am decorat întâi casa de Halloween, că a fost o nebunie acolo, toate casele erau decorate. Am început cu Halloween-ul și acum este un fel de concurs așa, care casă este mai decorată de Sărbători. Deci o să o decorăm și de Crăciun. Dar abia ne-am mutat, deci nu știu dacă plecăm undeva.

Este o comunitate destul de mișto pentru copii acolo. Ies pe stradă, lucru pe care nu prea poți să-l faci în București, că nu prea ai unde, îți e frică să lași copilul.

Lui Toma îi place foarte mult acolo. Emma are colege multe din clasă acolo și s-ar putea să stăm acasă de sărbători. E mai mică curtea, dar avem și piscină. În partea cealaltă nu aveam piscină. Deci tot în câștig suntem”, spune Amalia Năstase, conform Ego.ro

Din anul 2010, Amalia Năstase formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu, iar în august au aniversat șapte ani de mariaj. Cei doi au împreună un fiu, pe Toma. Amalia mai are două fiice, Alessia și Emma, din fostul mariaj cu Ilie Năstase.

Amalia și Răzvan s-au căsătorit civil în Las Vegas, dar au publicat primele imagini de la nuntă după trei ani de la ceremonie, în august 2019 „A fost o căsătorie civilă în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui.

Eu și Răzvan ne înțelegem dintr-o jumătate de privire. Putem să nu fi vorbit, să nu ne fi văzut de trei zile și, când ne vedem, într-o secundă înțelegem prin ce a trecut fiecare. E conexiunea asta”, declara Amalia Năstase.