Amalia Năstase nu a avut mereu o viaţă uşoară: „Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani”

Amalia Năstase este o femeie puternică și a demonstrat acest lucru de foarte multe ori. A trecut printr-un divorț răsunător, a reușit să slăbească peste 30 de kilograme și să își continue viața alături de copiii săi.

RomaniaTV.net
26 sept. 2020, 08:10
Amalia Năstase nu a avut mereu o viaţă uşoară: „Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani”

Vedeta nu a avut întotdeauna o viață ușoară, scrie Ciao.ro. Amalia Năstase și-a construit o carieră în timp și povestește că încă de la vârsta de 16 ani a început să muncească pentru a-și vedea dorințele îndeplinite.

„Nu exista să am un ban și să stea mai mult de un sfert de oră în buzunar la mine, de asta m-am și angajat. Mi-am luat vreo trei joburi pe la 16 ani că nu se putea. Predam engleză la o grădiniță, făceam sampling cu flyere pe la mașini, băgam în cutiile de scrisori ale caselor tot felul de oferte promoționale și țin minte că aveam 5 lei pe zi. Erau puțini bani. După 18 ani făceam sampling cu țigări. Banii se duceau pe farduri, pe blugi.

Strângeam bani și mă duceam la Unirea și îmi luam o pereche de blugi”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Năstase.

În același interviu, Amalia recunoaște faptul că încă nu a ajuns la vârsta la care să simtă că își dorește să economisească.

„Nu am ajuns la vârsta aceea, încă. Vă anunț când o să fiu un om din acela care economisește. Am învățat să nu mă mai simt vinovată, pentru că asta sunt, asta fac”, a mai spus Amalia.

Amalia Năstase este foarte activă pe reţelele de socializare, însă nu are întotdeauna o comunicare bună cu prietenii săi virtuali. Recent, vedeta a răbufnit după ce a citit mai multe comentarii urâte din partea internauţilor.

„Şi pentru că mai multe dintre voi, m-aţi cam înjurat, m-am gândit să comentăm puţin comentariile. Şi voiam să vă spun că eu cred că ştiţi că am trecut prin multe avalanşe mediatice şi nu prea mă mai poate atinge ceva. Dar vreau să spun, că mă amuzaţi tot timpul şi vreau sa trec puţin printre ele”, a spus fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase.

Citeşte şi: Imagini şocante! Brigitte Pastramă, bătută de soţul ei în parcarea unui supermarket VIDEO


loading...