Amalia Ursu, soția lui Vasilică Ceterașu, totul despre sarcina gemelară. Cum a ales să nască interpreta de muzică populară

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu vor deveni în scurt timp părinți de gemeni. Din păcate, cântăreața de muzică populară nu are o sarcină ușoară și s-a confruntat cu stări de greață, dureri de cap, dar și arsuri la stomac și cu greu mai poate dormi. Artista va naște în curând și a dezvăluit cum a ales să aducă pe lume cei doi copii.

28 feb. 2023, 17:35

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au anunțat anul trecut că vor deveni părinți de gemeni, iar anunțul a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi mai au un copil, o fetiță de aproape șapte ani.

Citiți și: Amalia și Vasilică Ceteraşu vor deveni părinți de gemeni! „Am fost în stare de șoc!” VIDEO

Amalia Ursu: „Schimbările hormonale la sarcina gemelară au fost mult mai rapide decât la cea normală!”

Interpreta de muzică populară a povestit cu ce probleme s-a confruntat în timpul sarcinii, dar mai ales cum a aflat că va fi mămică de gemeni. Ea și soțul ei se aflau pe 14 august, la un spectacol pe litoral, dar înainte să urce pe scenă, Amalia Ursu s-a simțit rău. Vasilică Ceterașu său a mers imediat la farmacie să-i cumpere câteva vitamine, dar și un test de sarcină. Vedeta a mărturisit că a avut un șoc în momentul în care au apărut două liniuțe pe test, iar rezultatul a fost pozitiv.

Amalia Ursu a povestit cum decurge sarcina ei, în cadrul unui vlog pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube.

„Am rămas însărcinată pe cale naturală, deci vă dați seama ce bărbat am, mai rar așa ceva. Glumesc, nu este datorită lui Vasilică, este pentru simplul fapt că fapt, că eu în familie am avut două surori gemene. Dacă ar fi trăit, astăzi ar fi avut 34 de ani, iar eu acum 30 de ani. Din păcate, în acea perioadă nu era atât de avansată tehnologia și mamei male la spital i-au spus că are doar un copil, au tăiat-o, i-au scos doar o fetiță, după care au observat că mai are un copil și vă dați seama, a fost traumatizant pentru ea. S-a născut și prematur, la șase luni și din păcate, nu a trăit (…)

În cazul meu, gemenii sunt în placente diferite, ceea ce e foarte bine. Deci, practic, o să fie puțin asemănători, dar vor fi ca și doi frați care se nasc deodată. Vreau să vă zic că schimbările hormonale la sarcina gemelară au fost mult mai rapide decât la cea normală.

Am avut schimbări hormonale, nervi la maxim și tot ce e include, tot pachetul, încă din primele luni, deși eu nu mi-am dat seama că sunt însărcinată decât pe la vreo 3 luni, așa, am aflat eu. Stările de greață, durerile de cap sunt mai recente și, oarecum, la dublu.

Între timp apare și sensibilitatea la mirosuri și arsurile la stomac care se agravează și nu prea te lasă să dormi. Dar asta este, trecem peste. Nu avem ce să facem, important este ca și copilașii să fie sănătoși. Durerile de spate s-au acumulat și sunt la dublu. Mă ridic foarte greu din pat. Noaptea nu prea pot să dorm și am stări de somnolență pe timpul zilei”, a povestit cântăreața.

Amalia Ursu: „Nașterea va fi prin cezariană!”

De asemenea, artista a mărturisit că la patru luni de sarcină, a ajuns de urgență la medic și era să facă un avort spontan.

„Este nevoie de mai multă relaxare și mai mult stat la pat spre deosebire de sarcina normală. Pentru că eu, la patru luni de zile, era să fac avort spontan din această cauză, neștiind care este motivul. Dar în urma controlului medical, doamna doctor mi-a recomandat să stau mai mult în pat. Pentru că fiind doi copilași, te obosesc mai repede, îți iau mai mult din calciu, din vitamine.

Eu am ales să nasc la o clinică privată. Nașterea va fi prin cezariană pentru că așa am născut-o și pe Selena. Mi-a recomandat medicul că este pentru mine. Acum așteptăm marele moment. Voi face și o injecție în coloană pentru a scăpa de durerile din timpul nașterii. Cea mai mare frică a mea este frica de anestezie, acea anestezie care îți este făcută în coloană. Practic, îți arată acul înainte de a o face, să vezi că este steril, iar acel ac îți este introdus în coloană. După care încep să te ia căldurile, încep să nu-ți mai simți corpul. Ești lucidă, ești conștientă”, a mărturisit Amalia Ursu.

Citiți și: Vasile Ceterașu recunoaște că s-a dedat la plăcerile oferite de Tinder, deşi era însurat: „Vedeam că dau unele inimioare, dădeam și eu, că așa e politicos. Am căzut în capcană”