Amândoi au avut acelaşi GHINION după ce au câştigat Masterchef. Vezi ce au păţit concurenţii

Au pus mâna pe marele premiu de la Masterchef, dar s-au trezit cu probleme în viaţa de cuplu. Ambii câştigători ai competiţiei culinare din anii 2012 şi 2013 au avut probleme serioase în dragoste după ce au câştigat marele premiu de 50.000 de euro.

02 ian. 2014, 15:15
Amândoi au avut acelaşi GHINION după ce au câştigat Masterchef. Vezi ce au păţit concurenţii

Atât pentru Petru Buiuca, cât şi pentru Aida Parascan, bucuria câştigării marelui premiu nu a durat prea mult, deoarece relaţiile lor au început să scârţâie. Astfel, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, scrie cancan.ro.

Câştigătoarea ultimului Masterchef s-a despărţit de curând de bărbatul cu care are doi copii.

„Pentru a pune punct speculaţiilor care au început să se facă în legătură cu viața mea privată aş vrea să fie clar tuturor că eu sunt Single, sunt mamă şi femeie şi pot trăi singură dacă așa e dat de la Dumnezeu! Şi țin să precizez că oricât de greu ar putea fi câteodată pentru mine în momentul de faţă „a fi singură” e o binecuvântare! Fericirea nu e în cel de lângă tine, ci în tine”, a scris pe Facebook Aida Parascan.

Cu toate că nu a avut noroc în dragoste, competiţia Masterchef a fost o experienţă plăcută pentru Aida, care în anul 2013, a pus mâna pe cei 50.000 de euro.

Acelaşi ghinion l-a avut şi câştigătorul concursului Masterchef din anul 2012, Petru Buiuca, care la scurt timp după concurs s-a despărţit de iubita sa, Anca, cu care avea o relaţie de doi ani.

Citeşte şi Un concurent „MasterChef” se iubeşte cu o concurentă „TopChef”