Amanta afaceristului Ioan Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști! Detaliile care schimbă tot ce se ştia până acum

Amanta afaceristului Crișan a fost săltată de autorităţi! Surse apropiate vorbesc despre faptul ca Ioan Crișan venea de la amanta în noaptea dinaintea exploziei. Femeia a fost dusa de urgență la audieri.

02 iun. 2021, 11:22
Amanta afaceristului Ioan Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști! Detaliile care schimbă tot ce se ştia până acum

Amanta afaceristului Ioan Crișan a fost ridicată de polițiști. Potrivit unor informații pe surse, în atacul cu bombă în care omul de afaceri a murit pe loc, ar fi implicați mai mulți bărbați sârbi. De asemenea, un rol extrem de important în ancheta îl joacă şi amanta omului de afaceri. Mărturiile ei ar putea da în orice moment ancheta peste cap.

Amanta afaceristului Ioan Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști

În ceea ce privește amanta afaceristului, este vorba chiar despre contabila firmei acestuia. Femeia a fost audiată în fața organelor de cercetare penală și ar fi recunoscut deja această idilă.

Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, este și consilier local în comuna Iratosu, dar ocupă și funcția de director executiv la firma lui Ioan Crișan. Mai mult decât atât, autovehicul afaceristului era trecut chiar pe numele surorii Aurorei.

Ioan Crişan , bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi, spune Antena 3.

Citeşte şi: Moartea lui Ioan Crişan, asasinat cu bombă? Patronul vulcanizării auto din Arad unde afaceristul a mers înainte de explozie. „Mi s-a părut puţin agitat”
Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile păreau că îi merg bine, Crişan a avut procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.

Citeţte şi: Noi detalii despre criminalul care a detonat bomba la Arad. Un psiholog criminalist, declaraţie-bombă: Atentatorul și-a făcut lecțiile. Ar fi din spațiul ex-sovietic
 


loading...