Moartea lui Ioan Crişan, asasinat cu bombă? Patronul vulcanizării auto din Arad unde afaceristul a mers înainte de explozie. „Mi s-a părut puţin agitat”

Ioan Crişan, afaceristul din Arad a cărui maşină a explodat, a mers cu autoturismul la o vulcanizare, cu cinci zile înainte de a murit. Proprietarul vulcanizării a dezvăluit ce a discutat cu omul de afaceri.

01 iun. 2021, 08:57
Moartea lui Ioan Crişan, asasinat cu bombă? Patronul vulcanizării auto din Arad unde afaceristul a mers înainte de explozie. „Mi s-a părut puţin agitat”

Noi informaţii au ieşit la iveală despre moartea lui Ioan Crişan. Pe 24 mai, cu cinci zile înainte să moară în explozia maşinii, afaceristul a mers la o vulcanizare pentru a schimba două anvelope şi a comuta o roată de la maşina sa, Mercedes Benz. Proprietarul vulcanizării a povestit că a văzut maşina lui Ioan Crişan înainte de explozie şi cum a decurs intervenţia.

„În jur de 15-20 de minute (a stat aici – n.r.). A venit cu mine în birou, a venit cu mine, aici, pe terasă, a servit un fresh, i-am făcut factura, a plecat şi asta a fost tot”, a declarat Marius Stoia, conform AlephNews.

Proprietarul vulcanizării nu a putut preciza dacă maşina a fost închisă sau deschisă, în tot acest timp.

„Asta nu ştiu să vă spun. Angajaţii mei au muncit la maşină. Nu ştiu dacă a fost închisă sau deschisă. Toţi suntem şocaţi de cele întâmplate”, a spus Stoia, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: O nouă pistă în ancheta atentatului de la Arad. Ioan Crişan ar fi fost omorât cu o bombă artizanală produsă în Serbia

Bărbatul a dat de înţeles că niciunul dintre angajaţii săi nu ar fi avut de ce să umble la maşină, în interior.

„Noi am lucrat doar la roţi. Nu aveam ce să căutăm în interiorul maşinii”, a explicat el.

Citeşte şi: EXCLUSIV Martorul care a sunat la 112 face dezvăluiri în premieră despre moartea afaceristului Ioan Crişan: „După 20 de secunde a început sa ardă ușor, într-un minut deja era vâlvătaie”

Proprietarul vulcanizării a mai spus că nici el şi nici angajaţii săi nu au fost chemaţi încă de anchetatori pentru a da declaraţii.

„Au fost la noi vreo 5 echipaje, au luat camerele, tot ce s-a putut şi mai departe dânşii să îşi facă meseria cum ar trebui să fie”, a mai spus Stoia, conform Alephnews.

Citeşte şi: Fata lui Ioan Crişan, afaceristul mort într-un atentat în Arad, rupe tăcerea: „Tata nu a primit niciodată ameninţări”

Nu a fost prima oară când Ioan Crişan mergea la vulcanizarea din Arad, deţinută de Marius Stoia. Afaceristul mergea cu propria maşină la acest atelier, unde trimitea şi alte autoturisme. De altfel, patronul vulcanizării spune că îl cunoştea de Crişan de aproape şase ani.

Mai mult, Stoia a precizat că Ioan Crişan nu i s-a părut abătut şi nu i s-a părut că ar avea probleme financiare. Cu toate acestea, spune că i s-a părut „puțin agitat”, dar „așa era de obicei”.

Patron al unei firme piscicole din Arad, Ioan Crişan a murit sâmbătă dimineaţă după ce maşina sa a explodat, în timp ce făcea manevre pentru a ieşi din parcarea unui supermarket din Arad. Asasinatul cu bombă este una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori.

Citeşte şi: Ioan Crişan a murit din cauza inhalării de gaz. Avem NECROPSIA după asasinatul din Arad