Amanta milionarului asasinat la Arad, surprinsă de camerele de luat vederi imediat după explozie. Noi detalii HALUCINANTE din anchetă

Polițiștii anunţa în urmă cu câteva zile că au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad. Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a precizat că în acest dosar sunt audiați mai mulți martori și au fost ridicate probe de la fața locului, care vor fi analizate în laborator, dar niciun indiciu nu a mai fost anunţat după aceste declaraţii.

04 iun. 2021, 20:35
Amanta milionarului asasinat la Arad, surprinsă de camerele de luat vederi imediat după explozie. Noi detalii HALUCINANTE din anchetă

Amanta milionarului asasinat la Arad pare să fie un element-cheie al anchetei. Polițiștii verifică toate calculatoarele milionarului mort în explozia de la Arad. Aparatura ridicată la percheziții este analizată cu minuțiozitate. Cei mai buni specialiști IT din Poliție caută informații care să îi ajute în anchetă. Probe importante ar fi găsit deja în cel de-al doilea telefon al omului de afaceri. De asemenea, conform Romania TV, maşina este expertizată centimetru cu centimetru după ce a fost ridicată din parcarea supermarketului.

Anchetatorii au primit şi rezultatele necropsiei, care confirmă identitatea bărbatului, dar și faptul că Ioan Crișan a murit la câteva secunde după ce mașina sa a explodat.

Detalii incredibile din ancheta asasinatului de la Arad. Amanta lui Ioan Crișan și un bărbat cu bluză albastră au urmărit totul de pe o bancă. S-a aflat ce bombă a folosit criminalul
Cu toate acestea, cazul exploziei de la Arad este departe de a fi rezolvat, deși a trecut aproape o săptămână de la tragicul incident. Investigațiile continuă, iar în zilele precedente anchetatorii au aflat mai multe informații despre afacerile în care Ioan Crișan era implicat, dar și despre mașina sa.

Amanta milionarului asasinat la Arad, Aurora Ardelean, rămâne un martor important.  De menționat este faptul că, în ansamblul respectiv blocuri Aurora Ardelean are și ea un apartament, așa se explică și de ce femeia a apărut pe imaginile filmate, imediat după deflagrație și sosirea pompierilor și polițiștilor la fața locului.  Până în prezent s-a aflat că omul de afaceri Ioan Crișan era un apropiat al unui cerc de polițiști cu care colabora strâns atât pentru transporturile pentru care firma sa, dar și pentru informații.

De cealaltă parte, amanta milionarului asasinat, contabila Aurora Ardelean, stabilă de cel puțin 10 ani, se pare că aceasta știa totul despre aceste activități, ea fiind colaboratoare plătită și la o firmă de transport și logistică. Totodată, o astfel de firmă se ocupă cu dirijarea traficului și stabilește traseul camioanelor care sosesc în vămile românești.

Amanta afaceristului Ioan Crișan, mort în atentatul de la Arad, a fost ridicată de polițiști! Detaliile care schimbă tot ce se ştia până acum

Sursa citată mai precizează că anchetatorii au investigat toate pistele de transporturi, în contextul în care există posibilitatea ca asasinatul de la Arad să fie legat de traficul de țigări sau droguri, însă informația despre tirul cu țigări printre borcane, dus de polițiști în incinta firmei lui Crișan, nu se confirmă.

În ceea ce privește mașina omului de afaceri în care a fost plantată bomba, oamenii legi au exclus posibilitatea potrivit căreia bomba ar fi fost pusă la service-ul unde, pe 24 mai, a dus limuzina ca să i se schimbe niște cauciucuri. Totodată, a mai fost exclusă și posibilitatea ca bomba să fi fost pusă în fața localului de lângă supermarket, în timp ce Ioan Crișan își bea cafeaua cu prietenii, pentru că mașina fusese parcată direct în fața terasei. Erau și alți consumatori acolo, deși era aproape ora 7.00, iar personalul pregătea localul pentru o nouă zi de muncă.

Cea mai solidă ipoteză este aceea că bomba ar fi fost amplasată în cursul nopții dinainte de atentat, atunci când mașina a fost parcată în fața locuinței unde stătea cu soția, mai ales că în acel loc nu funcţiona camera de supraveghere. Dimineața de acolo se spune că a venit în parcarea blocului din cartierul Micălaca, unde funcționa supermarketul și terasa.

Ce se știe despre amanta lui Ioan Crișan 
Amanta lui Ioan Crișan pare a fi persoana care deține cele mai multe informații, susține România Tv. Potrivit sursei citate, presupusa amantă a omului de afaceri este consilier local în Iratoșu, nu este căsătorită, însă are o fată de 20 de ani.

Aceasta a candidat la alegerile locale din 2020 pe listele PP USL, iar conform sursei citate, mașina marca Mercedes în care a murit Ioan Crișan era înregistrată pe numele surorii Aurorei Ardelean, dar era folosită exclusiv de omul de afaceri.

În ceea ce privește veniturile Aurorei Ardelean, potrivit declarației sale de avere, consilierul local are un depozit, făcut anul trecut, de 12.000 de euro, dar și trei proprietăți în Iratoșu, pe lângă apartamentul de 3 camere din blocul din cartierul Micălaca.

Totodată, aceasta mai deține o casă cu o suprafață de 2.280 mp, care este o donație, iar toate celelalte 3 apartamente sunt cumpărate de Aurora Ardelean. Apartamentul din Arad, în 2003, apoi celelalte două în 2006.

În 2008, presupusa amantă a lui Ioan Crișan și-a cumpărat și un autoturism marca opel, iar singurele consemnate în declarația de avere depusă la Primăria Iratoșu, sunt legate și ele de munca pentru Ioan Crișan. Aceasta ocupă funcția de director la Crimatex, ferma de somni africani, având venituri anual (pe 2020) de 11.937 lei; director la Primatex, de unde a obținut venituri de doar 912 lei și controlor de trafic la Translogistic, de unde a primit 3.718 lei. Deși nu are un venit foarte mare, Aurora Ardelean a oferit și un împrumut unei persoane de 30.000 de euro, mai spune sursa citată.

De menționat este faptul că o situație similară ar fi putut avea loc în 2020 atunci când membrii grupării Hells Angels, implicați în trafic de droguri potrivit DIICOT, ar fi planificat un asasinat în România, care a fost dejucat de anchetatori. Anunțul a fost făcut de fostul ministru de Interne, Marcel Vela, potrivit căruia suma de bani era deja achitată, urmând să aibă loc asasinatul.

„În urma activității desfășurată de procurorii DIICOT, polițiștii români au reușit să împiedice un asasinat comandat de un cetățean român. Acesta plătise membrilor grupării o sumă de bani pentru a comite omorul”, declara Marcel Vela în noiembrie 2020.


loading...
Partenerii noștri