Amanta preotului din Scobâlţeni s-a întors acasă. A rămas şi fără soţ, şi fără iubit

Amanta preotului de la Scobâlțeni s-a întors acasă. După ce a stat o perioadă în grija celor de la DGASPC Iași, Alexandra a a revenit acasă. Soţul este la puşcărie şi deocamdată poate sta liniştită că nu are cine s-o mai bată după aventura cu preotul din sat.

15 aug. 2022, 14:40
Amanta preotului din Scobâlţeni s-a întors acasă. A rămas şi fără soţ, şi fără iubit

Amanta preotului de la Scobâlțeni s-a întors la locuinţa unde a stat împreună cu soţul ei, Gheorghe Nicăi-Scrijan. După ce a stat o perioadă în grija celor de la DGASPC Iași, femeia a revenit acasă, mai ales că soţul ei, pe numele căruia fusese emis ordin de restricţie după ce a bătut-o grav, a fost închis în puşcărie.

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni… Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă. La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”, a spus un localnic, citat de BZI.ro.

Întreg scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul Gheorghe Nicăi-Scrijan a aflat că soția lui, Alexandra, l-a înșelat cu preotul din sat. Cei doi erau căsătoriţi de mai bine de patru ani, chiar preotul Bogdan Orzetic, amantul Alexandrei, a oficiat slujba religioasă, scrie bzi.ro.

După căsătoria cu fermierul Gheorghe Nicai, Alexandra s-a apropiat de preotul din sat. „Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place.

Vorbeam la telefon cu el și, la fel, îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată… A fost ca o joacă”, a povestit Alexandra.

Citeşte şi: Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

Povestea poate nu ar fi ieșit la iveală niciodată, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit cumnatei sale întâlnirile cu preotul Bogdan Orzetic. Cumnata i-a povestit soţului Alexandrei, iar acesta i-a prins în fapt. A bătut-o pe femeie, iar aceasta s-a dus direct la Poliție, unde a depus plângere și a cerut să fie emis un ordin de protecție împotriva soțului.

Citeşte şi: Amanta preotului din Scobâlţeni povesteşte cum a fost torturată de soţ, poliţia abia a scăpat-o din maşina acestuia. Tânăra a obţinut ordin de protecţie împotriva bărbatului

Ulterior, bărbatul încornorat s-a dus și peste preot și i-a cerut bani ca să nu facă publică aventura lui cu Alexandra. I-a cerut 20.000 de euro ca să nu vorbească despre această relație secretă a lor. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles asupra sumei de 10.000 de euro ca să fie totul uitat. Doar că soţia preotului a aflat de şantaj şi a alertat Poliţia. Când s-au întâlnit cei doi, oamenii legii au organizat flagrantul delict, iar fermierul a fost arestat pentru „pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată”.

Săptămâna trecută, procurorii au dispus trimiterea în judecată a soțului „încornorat”. În cadrul dosarului, atât nevasta ieșeanului, Alexandra, cât și preotul din Scobâlțeni sunt considerați părți vătămate.