Amanta preotului din Scobâlţeni povesteşte cum a fost torturată de soţ, poliţia abia a scăpat-o din maşina acestuia. Tânăra a obţinut ordin de protecţie împotriva bărbatului

Judecătorii din Iaşi au emis un ordin de restricţie pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, care se află deja în arest preventiv pentru şantaj şi violenţă în familie, în formă continuată.

31 iul. 2022, 12:39
Amanta preotului din Scobâlţeni povesteşte cum a fost torturată de soţ, poliţia abia a scăpat-o din maşina acestuia. Tânăra a obţinut ordin de protecţie împotriva bărbatului

Alexandra, soţia lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, a povestit cum acesta a bătut-o şi a chinuit-o după ce a aflat de relaţia ei cu preotul din Scobâlțeni.

Cererea de emitere a unui ordin de protecţie a fost depusă la Judecătoria Iaşi pe 18 iulie 2022, scrie bzi.ro. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

Pe 17 iulie 2022, în jurul orei 00:00, agenții din cadrul Poliției orașului Podu Iloaiei au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că numita A.D.N.-S. a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele, în zona capului și corpului.

Acest incident a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola» din Iaşi. Victima prezenta urme vizibile de violență, respectiv echimoze și alte leziuni, în momentul în care reclamanta și pârâtul au fost identificați în autovehicul”, au transmis magistraţii ieşeni.

Totodată, bărbatul agresiv nu va mai avea voie în următoarele 6 luni să se apropie nici de copilul minor, în vârstă de numai 2 ani, care a fost plasat doar în custodia mamei.

Citește și Alexandra, amanta preotului din Scobâlțeni, dezvăluiri incendiare despre aventura lor: „La el în apartament, când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam. Fantezia lui era…”

„Prin raportare la vârsta copilului, din motive de prevenție, instanța apreciază că este mai bine ca minorul să se bucure de un climat de liniște lângă mamă, inclusiv în sensul că apropierea pârâtului față de copil ar duce și la apropierea față de reclamantă, la acest moment reclamanta și minorul fiind internați în Centrul de primire urgențe pentru victimele violenței domestice.

În acest context, instanța apreciază că, pentru protecția reclamantei și a minorului, se impune instituirea unui ordin de protecție, pentru înlăturarea stării de pericol ce rezultă din manifestările concrete ale pârâtului, nefiind necesar a se aștepta producerea de noi incidente, situație în care nu ar mai putea fi realizat scopul pentru care au fost edictate aceste norme cu caracter special„, au mai comunicat judecătorii.

Citește și Enoriaşii îl absolvă de vină pe preotul iubăreţ din Scobâlțeni: „Ea e de vină dacă… mă scuzaţi”