Amănunte şocante despre crima de la Galaţi. Femeia care a ordonat uciderea soţului şi-a explicat faptele

Au apărut noi amănunte din ancheta privind crima din localitatea gălățeană Buciumeni, județul Galați. Femeia le-a povestit anchetatorilor că i-a plătit pe cei doi bărbați, unul dintre ei amantul său, pentru a-i da o lecție soțului italian, care devenea agresiv când consuma alcool.

02 ian. 2020, 14:29
Amănunte şocante despre crima de la Galaţi. Femeia care a ordonat uciderea soţului şi-a explicat faptele

Femeia în vârstă de 31 de ani le-a povestit anchetatorilor că a vrut să-i dea o lecție soțului italian, în vârstă de 64 de ani, care devenea agresiv în momentele în care consuma alcool. Ea i-a chemat acasă pe cei doi tineri, amantul său, un tânăr de 21 de ani, și prietenul acestuia, de aceeași vârstă, și i-a plătit pentru a-l bate pe italian.

De altfel, legiștii au stabilit că bătaia a fost deosebit de violentă, victima murind după ce a fost lovită repetat în cap și în abdomen. Incidentul s-a produs în ultima zi a anului trecut și a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 chiar de femeia care „comandase” bătaia. Ea i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul mort în locuință, încercând să simuleze un accident casnic.

Citeşte şi Crimă la comandă în România. Cu câţi bani au fost tocmiţi ucigaşii

Polițiștii au extins cercetările în momentul în care au descoperit mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului. Anchetatorii au stabilit că italianul a fost omorât în bătaie la ordinul soției care ar fi plătit doi bărbați cu suma de 2.500 de lei.

Judecătorii gălățeni au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii și al celor doi bătăuși. Tinerii sunt acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni.