Crimă la comandă în România. Cu câţi bani au fost tocmiţi ucigaşii

Crimă în stil mafiot. O româncă de 32 de ani este acuzată că dat 2.500 de lei unor consăteni fără ocupație pentru a-i ucide soțul, un italian de 60 de ani.

RomaniaTV.net
01 ian. 2020, 12:11
Crimă la comandă în România. Cu câţi bani au fost tocmiţi ucigaşii

UPDATE: O femeie şi doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile şi sunt cercetaţi sub aspectul infracţiunii de omor calificat, un omor cu premeditare săvârşit asupra unui cetăţean italian de 64 de ani, soţul femeii în cauză, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, soţia victimei, în vârstă de 34 de ani, a oferit o sumă de 2.500 de lei pentru a-i fi suprimată viaţa soţului său. Femeia avea o relaţie extraconjugală cu unul dintre bărbaţii care au săvârşit în mod direct agresiunea asupra victimei, acesta având vârsta de 21 de ani.

Cel de-al doilea inculpat este tot o persoană de 21 de ani, care locuieşte în Braşov şi care a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni, unde a fost contactat de inculpatul cu care soţia victimei avea o relaţie extraconjugală şi i-a propus să obţină suma de 2.500 de lei pentru a-i agresa soţul, a menţionat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Astfel, în timp ce inculpata a mers la domiciliul părinţilor săi, cei doi au pătruns în locuinţă în timp ce victima dormea şi l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi cu picioarele şi i-au aplicat şi o lovitură cu o bucată de fier în zona craniului.

Conform sursei citate, cei trei inculpaţi au recunoscut nuanţat faptele, inculpata susţinând că a dorit să-i ofere o corecţie soţului ei care a devenit agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţinând că au vrut doar să-l lovească.

Crima s-a petrecut la începutul săptămânii în Buciumeni, din Galați. Trebuia să pară un accident casnic, dar astăzi legiștii au venit cu o confirmare dramatică: bărbatul a fost ucis în bătaie.

Femeia și cei doi ucigași au fost reținuți. Moartea bărbatului a fost anunțată în 30 decembrie 2019, la ora 22:30, iar IPJ Galați a fost sesizat că o femeie și-a găsit soțul mort în locuință.

Leziunile de pe corpul victimei au generat suspiciuni. Anchetatorii au demarat o anchetă sub suspiciunea de omor. În prima zi a anului, legiștii au confirmat, bănuielile anchetatorilor fiind unele întemeiate. Acuzațiile sunt de omor calificat.