Amănuntul despre mama lui Ronald Gavril care o face pe Anamaria Prodan să creadă că pugilistul îi este alesul: ”Eu cred că nimic nu e întâmplător”

În ultimele luni, lumina reflectoarelor s-a concentrat asupra celei mai incendiare povesti de dragoste din showbiz-ul românesc: Anamaria Prodan și Ronald Gavril, două nume care au aprins flăcările pasiunii și au făcut inimile să bată cu putere. Dar această poveste nu este doar despre iubire, ci și despre puterea muzicii populare și a viselor împlinite.

14 apr. 2024, 18:12
Amănuntul despre mama lui Ronald Gavril care o face pe Anamaria Prodan să creadă că pugilistul îi este alesul: ”Eu cred că nimic nu e întâmplător”

De la strălucitoarele lumini ale Las Vegasului până la pasiunea străzilor din România, cei doi îndrăgostiți au parcurs o călătorie tumultoasă, făcând declarații de dragoste în public și participând împreună la cele mai glamuroase evenimente. Și, dacă te-ai întrebat vreodată cum reușește Anamaria Prodan să își cucerească inima lui Ronald Gavril, secretul este simplu: muzica populară!

Într-un moment de sinceritate absolută, impresara și vedeta TV a dezvăluit lumii întregi că mama lui Ronald, doamna Eugenia, are multe în comun cu mama sa, legendarul Ionela Prodan. „Mama lui Ronald, doamna Eugenia, în tinerețe a făcut dansuri populare și a cântat muzică populară. Cred eu că nimic nu este întâmplător pe pământul ăsta pentru că și Ronald, și mama, și familia lui ascultă muzică populară, dansează pe muzică populară. Mie, acasă, Ronald când vine de la antrenament îmi pune muzică populară, noi asta ascultăm în casă”, a mărturisit Anamaria Prodan în emisiunea sa explozivă.

Citește și: Iulia Albu a dat totul pe față! Vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician. ”Sigur că am un secret. Există un singur doctor în care am încredere”

Dar, relația lor nu este doar despre momente romantice și plimbări de-a lungul bulevardelor. Cei doi sunt o echipă puternică, gata să se lanseze în aventura vieții lor: organizarea unei Gale de excepție în România. Ronald Gavril a dezvăluit pentru EGO.ro că Anamaria Prodan este persoana pe care și-a dorit-o întotdeauna în preajma sa. „Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici”, a spus el, dezvăluind astfel pasiunea sa pentru impresionanta sa parteneră de viață.

Și pentru cei care se întreabă ce se întâmplă cu pasiunea sportivă a lui Ronald Gavril, nu trebuie să vă faceți griji! El continuă să se antreneze și să își ducă cariera de pugilist la noi culmi, sprijinit fiind de noul său foc de dragoste, Anamaria Prodan.

Așadar, dragostea lor nu este doar o poveste de basm, ci și un imbold pentru realizări extraordinare.

Citește și: Lidia Buble, despre sacrificiile în fuga după succes. Din ce câștigă artista cei mai mulți bani. ”Din asta trăiesc”