Amazon trece pe maşini electrice. Au fost comandate 10.000 de furgonete care vor livra începând cu 2022

Amazon a prezentat prima furgonetă pentru livrare 100% electrică. Gigantul de e-commerce speră să aibă 10.000 de maşini până în 2022, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 13:21
Amazon trece pe maşini electrice. Au fost comandate 10.000 de furgonete care vor livra începând cu 2022

Compania celui mai bogat om din lume trece la furgonete electrice. Amazon a prezentat vehiculul cu care vrea să ajungă la clienţi. A fost construit de Rivian, un startup care a fost lansat în 2018, dar are deja investiţii de 2.5 miliarde de dolari.

A fost construit de Rivian, un start-up care abia a fost lansat în 2018, dar are deja investiții de 2.5 miliarde de dolari.

Amazon nu a dezvăluit detalii despre autonomia bateriei, ci doar că mașina are tehnologii de ultimă generație.

Șoferul va avea informații la 360 de grade în afara mașinii, iar asistentul vocal Alexa îl va însoți tot drumul. „Avem o oportunitate acum să setăm standardul. E dificil să nu observi schimbările din jurul tău. Suntem la un punct de cotitură în istoria umanității în care acțiunile noastre modifică radical și fundamental natura și felul în care simțim viața pe planetă. Schimbăm clima. Momentul în care trebuie să facem schimbarea este chiar acum”, a declarat R.J. Scaringe, CEO Rivian.


loading...