Ambasada Danemarcei anunţă vreme răcoroasă luni, ziua sentinţei lui Liviu Dragnea, deşi prognoza meteo arată caniculă

Publicat: Vineri, 24 Mai 2019 11:04 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 11:04 // Sursa: romaniatv.net

Ambasada Danemarcei la Bucureşti a postat un mesaj cu subînţeles pe Facebook, privind prognoza meteo din zilele de duminică şi luni. Pentru duminică, ziua alegerilor, ambasada prognozează vreme "fierbinte", în timp ce luni, ziua în care Liviu Dragnea îşi va afla sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive, ambasada anunţă "posibil răcoare". Administraţia Naţională de Meteorologie a previzionat vreme aproape caniculară pentru luni.

Foto: facebook.com

"Casual Friday

- Care-i prognoza?
- Va fi o duminică fierbinte.
- Şi după?
- Posibil să fie mai răcoare.", a scris Ambasada Danemarcei pe Facebook.

Prognoza meteo anunţată de Administraţia Naţională de Meteorologie contrazice însă ambasada: pentru luni este prognozată vreme aproape caniculară.

Luni, Liviu Dragnea aşteaptă sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni în primă instanţă.

Liviu Dragnea se consideră nevinovat în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, care va avea pronunţare pe 27 mai. 

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Nu am emoţii, sunt nevinovat. Erau 10-15.000 de oameni care voiau să vină luni la proces

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ambasada danemarcei Liviu Dragnea condamnat sentinta Liviu Dragnea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 15:06
Răspunde | Votează email 4 email
S-o ros...
Ne-au luat valurile electorale, care intuneca mintile si te fac sa gresesti, insa CEVA trebuie subliniat neaparat. Daca a aparut un Referendum in care se cere LIMITAREA de Drepturi si Libertati Universale (Carta drepturilor Omului), Constitutionale si apoi Legale, ne aflam intr-un mare PERICOL, echivalent cu Ciuntirea Grava a DEMOCRATIEI (fapt care s-a mai intamplat in Istorie si ar trebui sa nu se mai intample)! Aceasta, cumulata cu Organizarea unui Referendum impotriva unui grup (unei categorii numeroase) de catateni (organizati sau nu politic, care nu sunt nicicum in afara legii) sau a unei parti de tara, impunand motive inchipuite si nedemonstrate, subiective, in scopul de eliminare astfel din viata politica a adversarilor politici, se constituie, de asemenea, intr-un pericol care a mai fost in Istoria recenta a Europei (ducand la exterminari in masa) si nu ar trebui sa se mai intample. Nu e o scuza faptul ca anumiti lideri europeni sprijina acest fel de politica si incurajeaza periculos fapte pe care nici nu le cunosc la fata locului (posibil, nici sa nu doreasca asta). Pe deasupra, acestia sprijina informari deformate din tara si neluand opinie fata de incalcari GRAVE ale Drepturilor si Libertatilor Fundamentale, neglijeaza astfel Valorile Europene. Toate acestea au devenit foarte Clar Vendete Politice impotriva celor care nu accepta "valorile" Globalizarii si Planurile Oculte depasite si deplasate. UE a inceput ca o Europa a Natiunilor, cu valori Crestine dominante, ajungand acum, printr-o Ideologizare excesiva si periculoasa, Un Loc de prigoana a Crestinilor si a Valorilor Crestine. Cine se face vinovat de Deturnarea "Europei" ?
24 mai 12:30
Răspunde | Votează email 0 email
STELA
PROBABIL, OPOZITIA VA AVEA PARTE DE UN DUS RECE PENTRU A SE TRZI .
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H