Amber Heard îşi vinde casa din deşert pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp. Cât cere pe „ascunzătoarea” din California

Amber Heard îşi vinde casa din deşert pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp. Actriţa este nevoită să facă acest lucru pentru că întâmpină probleme financiare şi nu are de unde să îi achite fostului soţ 8 milioane de dolari.

01 aug. 2022, 11:45
Amber Heard îşi vinde casa din deşert pentru a-i plăti daunele lui Johnny Depp. Cât cere pe „ascunzătoarea” din California
Amber Heard îşi vinde casa din deşert

Amber Heard îşi vinde casa din deşert. Celebra actriţă din Aquaman, în vârstă de 36 de ani, a ignorat îndrumările echipei sale juridice de a nu-l cere lui Johnny Depp suma maximă la care avea dreptul după ce au depus divorțul în 2016.

Ea s-ar fi ales cu jumătate din cei 33 de milioane de dolari pe care i-a făcut filmând a patra parte din Pirații din Caraibe, pentru că la acel moment erau căsătoriţi. Însă Heard a ales să nu o facă și a scris un e-mail în care spunea că este „uimitor de fidelă cuvântului (ei) că nu este vorba despre bani”.

Amber Heard îşi vinde casa din deşert

În urma procesului controversat care s-a încheiat de curând, Amber Heard a fost obligată să-i plătească lui Depp un total de 8,3 milioane de dolari, după ce a fost găsită vinovată de defăimare, dar spune că nu are suficienți bani pentru a face acest lucru.

Actriţa a început deja să caute metode pentru a strânge bani, iar una dintre ele este vânzarea casei din Yucca Valley, California, pentru suma de 1,05 milioane de dolari, obţinând un profit de aproximativ 500.000 de dolari pentru Heard, conform TMZ. Amber Heard ar fi cumpărat casa în 2019.

Amber Heard continuă scandalul cu Johnny Depp

Fosta parteneră de viață a lui Johnny Depp, parte a mișcării feministe #MeToo, a lansat un nou atac la adresa actorului, care și-a deschis de curând un cont pe TikTok.

În vreme ce Johnny Depp spune că merge înainte, drepturile femeilor merg înapoi. Verdictul procesului trimite un mesaj clar pentru femeile care sunt victimele violenței domestice: să vă fie frică să ieșiți în față și să vorbiți”, a declarat Amber Heard.

Reacția blondei a venit la scurt timp după ce Johnny Depp și-a deschis un cont pe rețeaua chinezească TikTok și a transmis un mesaj călduros fanilor săi. „Tuturor fanilor mei loiali. Am trăit împreună. Am împărţit acelaşi drum. Am făcut ceea ce era corect, pentru că vă pasă. Şi acum vom merge mai departe împreună. Sunteţi, aşa cum aţi făcut-o întotdeauna, angajatorii mei şi nu pot decât să vă mulţumesc. Aşa că, mulţumesc!”, a declarat vedeta din „Donnie Brasco” și „Pirații din Caraibe”.