FOTO: Cum a reușit să câștige Johnny Depp 3 milioane de lire în câteva ore. Fanii s-au activat imediat

Johnny Depp face o mulțime de bani, cu minimum de efort. Actorul a încasat câteva milioane de lire în doar câteva ore.

29 iul. 2022, 14:41
FOTO: Cum a reușit să câștige Johnny Depp 3 milioane de lire în câteva ore. Fanii s-au activat imediat

Johnny Depp jubilează, după ce a câștigat procesul cu fosta soție, Amber Heard. Actrița a fost prinsă cu minciuna, iar acum superstarul din „Pirații din Caraibe” își pregătește revenirea în lumea filmului. Până atunci, face bani pe bandă rulantă prin intermediul unor activități alternative.

În doar câteva ore, Johnny Depp a strâns 3 milioane de lire, în această săptămână. Îndrăgitul actor a vândut mai multe opere din colecția sa de artă, informează Sky News.

Pe Instagram, actorul american a anunțat că a vândut printuri din colecția „Friends and Heroes”, prin intermediul galeriei londoneze Castle Fine Art.

Lucrările vândute de către Johnny Depp ilustrează patru personalități care l-au inspirat pe celebrul artist: actorul Al Pacino, cântărețul Bob Dylan, actrița Elizabeth Taylor și muzicianul Keith Richards, de la The Rolling Stones.

 

Cât a costat fiecare operă de artă în parte, a lui Johnny Depp

 

Practic, lucrările vândute sunt niște poze, pe care Johnny Depp le-a printat de 780 de ori, apoi le-a înrămat. Fiecare bucată a fost vândută pentru 3.950 de lire sterline. Pachetul cu cele patru imagini a fost vândut la ofertă, pentru 14.950 de lire sterline.

Pozele înrămate sunt, de fapt, picturile realizate chiar de către Johnny Depp.

„Întotdeauna am utilizat arta pentru a-mi exprima sentimentele. Picturile mele surprind viața mea, dar le-am păstrat pentru mine și mi-am pus singur baiere. Nimeni nu ar trebui să se autolimiteze!”, a transmis Johnny Depp, potrivit BBC.

După ce Depp a făcut postarea pe Instagram, site-ul galeriei s-a blocat.

„Mereu am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele şi pentru a reflecta asupra celor care contează cel mai mult pentru mine, cum ar fi familia mea, prietenii şi oamenii pe care îi admir”, a declarat Johnny Depp.