Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. A primit diagnosticul fatal după o accidentare banală

Georgiana Onea, o tânără în vârstă de 21 de ani care juca fotbal la FC Oneşti, a murit din cauza unui cancer osos. În urmă cu doi ani şi jumătate, a fost operată la Roma.

19 ian. 2021, 21:31
Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. A primit diagnosticul fatal după o accidentare banală

Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani, după ce s-a luptat aproape patru ani pentru viaţa sa. Fata a învăţat în Adjud, la Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. I-a plăcut foarte mult fotbalul şi de aceea a evoluat la echipa feminină FC Onești. De altfel, o accidentare la fotbal a dus la descoperirea bolii.

Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani

Pe 7 mai 2017, în timpul meciului dintre FC Onești și Venus Maramureș, Georgiana Onea a fost lovită în gleznă. A crezut că este vorba doar despre o accidentare banală, dar după câteva investigaţi, diagnosticul a căzut ca o secure: Sarcomul Ewang, adică un cancer osos. În iulie 2018, a fost operată la Roma, după ce înainte a fost internată o perioadă lungă la Spitalul Municipal din Bucureşti. Italienii i-au spus că totul a ieşit bine şi ei sunt mulţumiţi de rezultat, aşa că tânăra spera să-şi reia viaţa normală de dinainte.

Iulian Şerban, triplu campion mondial, a murit la vârsta de 35 de ani

Ultima postare pe Facebook. „Mulțumesc lui Dumnezeu din suflet ca existați în viata mea”

Pe 6 ianuarie 2021, Georgiana Onea le mulţumea celor care au fost alături de ea, printr-o postare pe Facebook. „Bună dragii mei, vreau sa le mulțumesc din suflet tuturor celor ce și-au făcut timp și care v-ați gândit la mine prin a-mi ura” La mulți ani! „si multe alte gânduri minunate. Mulțumesc lui Dumnezeu din suflet ca existați în viata mea și ca îmi faceți mereu zilele mai frumoase și de multe ori mult mai ușoare! În mintea mea sunt multe alte cuvinte ce mi-aș dori sa vi le transmit, dar ma voi opri aici din motiv de-a nu va plictisi! Sunteți atât de minunați oameni buni!”. Doar 11 zile mai târziu, se stingea din viaţă!