Ambulanţă împotmolită în noroi, în Vaslui. Pacienta grav bolnavă a fost adusă la medici cu autoşenilata VIDEO

Misiune de salvare dificilă în apropiere de Vaslui. Din cauza noroiului format ca urmare a precipitaţiilor abundente, ambulanţa nu a putut ajunge la o femeie de 39 de ani, care se afla în stare critică. A fost nevoie de intervenţia pompierilor, care, cu ajutorul unei şenilate, au dus pacienta până la echipajul medical.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 12:49
Ambulanţă împotmolită în noroi, în Vaslui. Pacienta grav bolnavă a fost adusă la medici cu autoşenilata VIDEO

Intervenţia a avut loc la doar cativa kilometri de Vaslui, într-o suburbie a oraşului, informează România TV. Ambulanţa a fost chemată pentru o femeie de 39 de ani, cu ciroză hepatică. La un kilometru de locul solicitarii, medicii nu au mai putut înainta prin noroaie. Au fost chemaţi pompierii, care au intervenit cu o şenilată.

Citeşte şi Un bărbat, dus cu elicopterul SMURD la spital după ce a încercat să se sinucidă

„Nu puteau ajunge cu ambulanta din cauza drumului greu accesibil. Sunt cateva ochiuri de apa, ambulanta ar fi patinat si ar fi ramas suspendata. Mai in vale sunt zone cu noroi”, a explicat un reprezentant al ISU.

 „Nevasta-mea e bolnava, am solicitat ambulanta, cei de la ambulanta au spus ca nu pot veni, pentru ca raman in noroi. Au venit pompierii”, a spus Petrică Ciobanu, soţul femeii bolnave. De câte ori plouă sau ninge, localnicii rămân izolaţi zile în şir. 

Citeşte şi Doi elevi DROGAŢI din Suceava, luaţi cu ambulanţa din parc VIDEO

„Pacienta esta stabila deocamdata. A fost nevoie de senilata din cauza drumului care este rau. Nu s-a putut intra cu ambulanta”, a spus medicul de pe ambulanţă. 

Femeia se află în stare critică şi a fost internată la Spitalul de Urgenţă Vaslui.