Ambulanţier găsit carbonizat, în maşină. Poliţia, în stare de alertă: ce anunţase soţia victimei cu puţin timp înainte la 112

Caz şocant în Neamţ! Un bărbat de 55 de ani, din Roman, a fost găsit carbonizat în maşina sa, pe un drum forestier din afara localității Stejaru.

27 mart. 2024, 08:40
Ambulanţier găsit carbonizat, în maşină. Poliţia, în stare de alertă: ce anunţase soţia victimei cu puţin timp înainte la 112

Ambulanțier găsit carbonizat, în mașină. Poliția, în stare de alertă după dscoperirea macabră dintr-o pădure din Neamț.
Înainte cu câteva ore de tragicul incident, soția bărbatului a sunat la 112 și l-a dat dispărut.

Ambulanţier găsit carbonizat, se pare că este vorba de sinucidere

Descoperirea a fost făcută de câțiva angajați ai Ocolului Silvic din zonă. Aceștia au alertat oamenii legii, iar mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului.

Criminala din Mangalia ar putea primi o pedeapsă redusă! Procesul Loredanei Atănăsoaie a început: ”Am visat-o că mă lua în brațe”

Trupul carbonizat a fost găsit în mașină. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili de ce a recurs bărbatul la acest gest.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.

Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia.

Mărturia șocantă a criminalului studentei la Medicină. Care a fost motivul pentru care a ucis-o pe Andreea

Polițișii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment, anunţă stirideneamt.ro.

Descoperire macabră şi la Hunedoara

Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, a fost descoperit pe un teren din Petroşani, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Victima nu este identificată, iar legiştii vor stabili cauza decesului, notează news.ro.
”Ieri, în jurul orei 18:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, pe un teren viran din Petroşani (un deal din zona Gerom)  a găsit cadavrul unei femei (aflat în stare de putrefacţie)”, a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a demarat cercetări în vederea stabilirii identităţii femeii, iar, după efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului, se va continua ancheta în funcţie de concluziile legiştilor.

Deocamdată, anchetatorii nu vorbesc despre moarte suspectă, aşteptând concluziile specialiştilor.

Bărbatul găsit mort la groapa de gunoi din Craiova este un cetățean englez 

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul găsit mort la o groapă de gunoi din Craiova. Este vorba despre un cetățean englez care venise în România la prieteni.

Este vorba despre un cetățean englez, în vârstă de 63 de ani, au stabilit anchetatorii.

Bărbatul găsit mort era plin de sânge și avea răni multiple pe corp. Azi, medicii legiști vor face necropsia ca să afle cauza morții.

Din primele informații, bărbatul venise în vizită la câțiva prieteni pe care îi cunoscuse în Marea Britanie, unde muncea.

Cadavrul a fost decsoperit de o persoană, care a sunat la 112. Mai mulți polițiști au ajuns la fața locului pentru a face cercetări.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, atât posibilitatea unei crime, cât și a unei sinucideri.