Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care arunca deşeuri la marginea Bucureştiului. Poliţiştii i-au confiscat maşina

Un bărbat a fost surprins de Poliţia Locală în timp ce bascula deşeuri provenite din construcţii pe un teren de la marginea Bucureştiului. Acesta a fost amendat cu 30.000 de lei şi i s-a confiscat basculanta.

11 iun. 2021, 12:02
Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care arunca deşeuri la marginea Bucureştiului. Poliţiştii i-au confiscat maşina
Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care arunca deşeuri la marginea Bucureştiului. Poliţiştii i-au confiscat maşina

Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care arunca deşeuri la marginea Bucureştiului. Şoferul unei basculante a fost surprins, joi, de poliţiştii locali în timp ce descărca deşeuri provenite din construcţii pe un teren de la marginea Bucureştiului.

Amendă de 30.000 de lei pentru un bărbat care arunca deşeuri la marginea Bucureştiului

Citeşte şi Florin Cîţu invită în instanță nemulțumiții din scandalul gunoaielor: „Dacă cineva are suspiciuni că un contract nu a fost făcut bine, avem instanţă”

„Soferul unei basculante de 12 tone a fost surprins, joi, de politistii locali din cadrul DGPLCMB in timp ce bascula deseurile provenite din constructii pe un teren de la marginea Bucurestiului. Aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, politistii locali au observat cum conducatorul vehiculului de mare tonaj arunca molozul din basculanta pe o proprietate privata din sectorul 1 al Capitalei. In urma verificarilor efectuate, politistii locali au constatat ca basculanta apartine unei firme de transport ‘recidivista’ „, a transmis Poliţia Locală Bucureşti.

Potrivit sursei citate, în luna februarie o altă basculantă care aparţine aceleiaşi societăţi a fost surprinsă în timp ce descărca gunoaiele în acelaşi loc.

„In luna februarie, un alt vehicul greu al aceleiasi societati a fost surprins, tot de catre politistii locali ai DGPLCMB, in timp ce arunca deseuri rezultate din constructii chiar in acelasi loc. Atunci, inspectorii Politiei Locale Bucuresti au sanctionat firma cu 50.000 de lei pentru incalcarea normelor de protectie a mediului. Astazi, sanctiunea a fost mai drastica. Politistii locali au solicitat sprijinul Garzii Nationale de Mediu – Comisariatul Bucuresti care, pe langa amenda de 30.000 de lei, au dispus si confiscarea autobasculantei”, a mai menţionat Poliţia Locală pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Clotilde Armand, lovitură devastatoare în scandalul gunoaielor. Primăria Sectorului 1, executată silit să plătească datoriile către Romprest. Decizia definitivă a instanţei