Ameninţare cu bombă la o bancă din Bucureşti. Alarma a fost falsă UPDATE

Poliţiştii şi pirotehniştii au făcut verificări, miercuri după-amiază, la sediul unui bănci din Calea Victoriei după ce a fost anunţată amplasarea unei bombe.

RomaniaTV.net
23 oct. 2019, 12:20
Ameninţare cu bombă la o bancă din Bucureşti. Alarma a fost falsă UPDATE

UPDATE: Reprezentanţii unei bănci de pe Calea Victoriei au sunat la poliţie şi au susţinut că un client a ameninţat că pune o bombă în sediu. Forţele de intervenţie au acționat rapid la faţa locului, iar, după câteva zeci de minute de verificări, au constatat că alarma a fost falsă. Ulterior, s-a descoperit că telefonul a fost dat de un român, șofer de TIR, aflat acum în Frankfurt.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Repreprezentantii unei banci din Bucureşti au sunat la Politie şi au susţinut că un client a amenintat cu amplasarea unui echipament exploziv în sediul băncii. Pirotehnistii cauta acum echipamentul.

„Reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment, se acţionează în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR”, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ştiri în curs de actualizare