Ameninţare cu bomba la sediul Libertatea şi Gazeta Sporturilor! Au intervenit trupele antitero

Emisiunea GSP LIVE a fost întreruptă, duminică seara, din cauza unei ameninţări cu bomba care a fost făcută la sediul Antena Group, companie care se află în aceeaşi clădire de birouri cu redacţiile Gazeta Sporturilor şi Libertatea.

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 20:49
Ameninţare cu bomba la sediul Libertatea şi Gazeta Sporturilor! Au intervenit trupele antitero

Alarma s-a dat în jurul orei 21.00, când în studioul Libertatea și GSP se desfășura analiza meciului CFR Cluj – FCSB. Invitat la emisiunea lui Costin Ștucan, jurnalistul sportiv Mihai Mironica nu a fost lăsat să intre în sediu.

Ulterior, toți angajații au fost evacuați din clădire, iar jurnaliștii GSP au fost nevoiți să comenteze meciul afară.

„Suntem în fața redacției la o ediție mai mult decât specială, fiindcă e o alertă cu bombă la vecinii de la Antena 1, dar discutăm în continuare fiindcă nimic nu ne poate opri să vorbim despre meci”, a explicat Costin Ștucan. 

Politia si trupele antitero au cercetat zona şi după ce s-au asigurat că este vorba despre o alarmă falsă, le-au permis angajaţilor să îşi reia activitatea.

“Ne-au ţinut mult afară. Au venit echipele speciale care tratează astfel de incidente, trupele antitero şi cei care pot evalua eventualele obiecte suspecte”, a transmis Mihai Mironică.