Ameninţări cu moartea în urma scandalului din Bolintin: „Torturez orice român găsesc pe stradă”

După ce a apărut filmarea în care un bărbat este bătut cu sălbăticie de șeful poliției din Bolintin Vale, s-a trecut la amenințări cu moartea. Un individ de etnie romă le-a transmis un mesaj şocant pe Facebook oamenilor legii. 

24 apr. 2020, 18:21
Ameninţări cu moartea în urma scandalului din Bolintin: „Torturez orice român găsesc pe stradă”

Un bărbat de etnie romă a transmis, live pe pagina de Facebook, un mesaj șocant la adresa celor care au agresat în urmă cu câteva zile un individ în Bolintin Vale. De asemenea, acesta a spus că va tortura orice român pe care îl găsește pe stradă.

„N-ai cum să mă omori. Mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni. Stați cuminți că ne alarmăm pe voi (…). Să moară copiii mei dacă nu torturez orice român găsesc pe stradă”.

 

Imaginea cu bărbatul care îi amenință cu moartea pe oamenii legii a fost preluată de o pagină dedicată polițiștilor român.

Reamintim că un bărbat din orașul Bolintin Vale a fost bătut cu sălbăticie de șeful Poliției, care este cercetat acum pentru purtare abuzivă.

Momentul violent a fost surprins, în weekend, în Bolintin Vale, în timpul unei intervenții în forță a polițiștilor și jandarmilor chemați să restabilească ordinea publică, după ce două familii s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în ziua de Paște. 

Citeşte şi Marcel Vela, măsuri dure după violenţele de la Giurgiu. Şeful din poliţie, schimbat din funcţie