Marcel Vela, măsuri dure după violenţele de la Giurgiu. Şeful din poliţie, schimbat din funcţie

Ministrul Marcel Vela a luat primele măsuri după violenţele de la Giurgiu. Reamintim că polițiștii au intervenit în forță la Bolintin la o petrecere. România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale.

23 apr. 2020, 20:05

Imaginile difuzate de România TV nu au rămas fără ecou. „Şeful de poliţie din Bolintin a fost schimbat din funcţie, funcţie în care a fost numit în data de 1 iulie 2019 în urma unui concurs. IGPR a sesizat Parchetul pentru purtarea abuzivă a şefului Poliţiei Bolintin Vale. O anchetă penală este în curs. La IPJ Giurgiu pleacă mâine dimineaţă Corpul de Control al şefului Inspectoratului General de Poliţie. Domnul Vela a simţit nevoia să anunţe că Inspectoratul General de Poliţie şi Ministerul de Interne vor sancţiona orice abuz al oamenilor în uniformă”, a spus Victor Ciutacu la România TV.

Citeşte şi Descindere în forţă a poliţiştilor la Bolintin Vale. Dosar penal pentru purtare abuzivă pe numele şefului poliţiei VIDEO

Reamintim că cetățenii din Bolintin Vale au organizat un grătar în fața curții și petreceau cu muzică și băuturi alcoolice. România TV a prezentat imagini șocante în care se văd mai mulți scandalagii puși la pământ, iar unul dintre ei este lovit chiar de șeful Poliției din Bolintin-Vale. 

Polițiștii care au ajuns la fața locului vor fi anchetați de către organele competente, în urma intervenției în forță asupra cetățenilor

„În urma imaginilor a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. Scandalul între cele două familii a început de vineri și a continuat sâmbătă, moment în care colegii mei au fost la fața locului. Acțiunea polițiștilor va fi anchetată de către organele competente” , a declarat Emanuela Sîrbu, IPJ Giurgiu.

Iată imaginile