Amenzi usturătoare pentru operatorii de deszăpezire din Capitală

Operatorii de deszăpezire din Capitală au fost amendați cu 30.000 de lei, a anunțat Primăria Municipiului București (PMB), marți, printr-un comunicat de presă.

RomaniaTV.net
05 ian. 2016, 16:08
Amenzi usturătoare pentru operatorii de deszăpezire din Capitală

„Inspectorii Primăriei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszăpezirea în cele șase sectoare ale Capitalei cu câte 5.000 de lei fiecare pentru nerespectarea obligațiilor ce le revin în conformitate cu art. 5, lit. g din HCGMB 120/2010 privind Normele de Salubrizare ale Municipiului București”, relevă sursa citată, potrivit Agerpres.

Totodată, în cadrul acțiunii de control de marți au fost somate 416 de persoane juridice, dintre care 217 de asociații de proprietari pentru că nu au curățat zăpada și gheața de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau își desfășoară activitatea, conform obligațiilor legale ce le revin.

Acțiunile de control privind obligația persoanelor fizice/juridice de a curăța trotuarele de zăpadă și gheață, dar și a modului în care operatorii respectă planul de deszăpezire vor continua în zilele următoare.