Amenzi usturătoare pentru Steaua, Dinamo, Rapid, Petrolul şi Braşov

Suporterii scandează trivialităţi împotriva conducătorilor fotbalului românesc, dar revolta lor nu face decât să bage bani în conturile forurilor pe care aceştia le conduc. Cinci cluburi au primit amenzi usturătoare ca urmare a comportamentului suporterilor la meciurile din runda a 27-a a Ligii I.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 12:10
Amenzi usturătoare pentru Steaua, Dinamo, Rapid, Petrolul şi Braşov

Comisia de Disciplină a LPF a luat măsura amendării cluburilor Steaua, Dinamo, Rapid, Petrolul şi FC Braşov ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciurile din etapa a 27-a a Ligii I.

Gruparea Petrolul Ploieşti a fost sancţionată cu 30.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF, după meciul disputat în deplasare cu Voinţa Sibiu, scor 1-1, la care suporterii au scandat trivialităţi. Oficialul Valeriu Răchită a fost suspendat o lună şi penalizat cu 5.000 de lei pentru comportament inadecvat, iar jucătorii Bogdan Străuţ (Petrolul) şi Rareş Forika (Voinţa Sibiu) au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu câte 740 de lei după ce au fost eliminaţi.

FC Steaua a fost penalizată cu 20.000 de lei, pentru incidente la meciul cu FC Vaslui, scor 0-1.

Dinamo, Rapid şi FC Braşov au primit amenzi de câte 10.000 de lei pentru scandări triviale ale suporterilor la meciurile de la sfârşitul săptămânii trecute.

Pentru cartonaşele roşii primite în etapa a 27, Comisia de Disciplină a sancţionat următorii jucători: Cosmin Frăsinescu (Gaz Metan Mediaş) – 2 etape, 2.000 de lei amendă, Cosmin Moţi (Dinamo) – 1 etapă, 740 de lei, George Galamaz („U” Cluj) – 1 etapă, 740 de lei,
Apostol Muzac (Concordia Chiajna) – 1 etapă 740 de lei.